AIC slucham od niedawna i narazie w calosci znam tylko album "Dirt". Z tej plyty moje ulubione utwory to "Angry chair", "Hate to feel", "Would".
_________________ I'm not like them
But I can pretend
The sun is gone,
But I have a light
The day is done,
I'm having fun
I think I'm dumb
Or maybe just happy
Nuthell(super sie spiewa przy akustyku na klatce schodowej gdzie ejst pogłos)
Nutshell... to chyba hymn Alicji. Świetnie im wyszedł zwłaszcza na unplugged. W ogóle spodobał mi się bardzo motyw, nie wiem czy ktoś widział video z tego koncertu, ale to jak Jerry grał intro do nutshell i wszyscy kolejno wchodzili na scenę, witani brawami. Moment wejśca na scenę Layne i to jak zaczyna śpiewać przyprawia, przynajmniej mnie, o dreszcze. Jeśliby wrzucić do wykonania unplugged solówkę z Jar Of Flies, to zmiażdzyłoby mnie to totalnie.
Sorry,ze 'odkopuje' stare posty ale jestem tu dosć świeży i dopiero tearz mam okazje się do tego odnieśc;) Intro w unplugged naprawde miażdzy.Oglądam ten koncert bardzo często i za każdym razem z zaciekawieniem,dreszczykiem emocji oglądam wstep.I ta euforia publiki gdy na ostatnią chwile pojawia się Layne...Ledwo co zdążył usiąść i już śpiewa...cudnie to zagrali.
Ale to temat nie o unplugged a o najlepszym utworze....hmm ciezko jest wybrac spośród tylu znakomitych piosenek tę jedną,jedyną....Chyba jednak zdecyduje się na 'Angry Chair'
hmm...do tych co wymieniłam wcześniej dorzucę jeszcze Man in a box, sludge factory, get born again, again....no i got me wrong ;)
_________________ I'm not like them
But I can pretend
The sun is gone,
But I have a light
The day is done,
I'm having fun
I think I'm dumb
Or maybe just happy
Trudno sie zdecydowac skoro kocham wszystkie :p ... No dobra... Nutshell (unplugged), nie bede tlumaczyl :) ... Get Born Again ... Dam The River , zajebisty tekst , pelen gniewu ... No i jesli mozna zaliczyc to Alone . . Ale tak czy tak uwielbiam wszystkie , zalezy jaki mam humor. :)
<Yodam własnie wyciąga miecz zza szafy, jego oczy napływają krwią, po głowie chodzi tylko jedna myśl: rządza krwii... i właśnie w tej chwili zauważył pewnego użytkownika który zrobił coś co może mu zaszkodzić... Yodam juz widzi fruwające flaki, mózg na ścianie, oczy na widelcach... cóż, może następny przybysz będzie ostrożniej stąpał po forum zanim cokolwiek napisze>
3
2
1
ARGH!!!
... Szanowny użytkowniku, czy przeczytałeś chociaż kilka poprzednich stron ? Zrobiłeś to specjalnie żeby mnie wkurvić ? FUCK! NO FUCK! SHIT! Jak można ?!
No brak mi słów :/
ZAPAMIĘTAJ TERAZ:
ALICE IN CHAINS NIE NAGRALI UTWORU PT. "ALONE", TO NIE JEST ICH! CZYTAJ CHOCIAŻ PARE WCZEŚNIEJSZYCH STRON, CZY TO TAKIE TRUDNE ?
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum