Hm... cięzko wybrać ulubioną piosenke, ale pierwsza, która zapadła mi w głowe to "Brother" z unplugged. Hipnotyczna... Usłyszana później wersja studyjna już mi się tak nie podoba.
Hmmm, mnóstwo lubię. What the hell have I, ależ zajebisty riff Junkhead, geniusz w całości, uwielbiam w nim linię basu. Down in a hole też ma swój urok...Them Bones i ten krzyk Laynea...Sludge Factory wykonanie unplugged miażdży...bardzo trudno byłoby mi wybrać jedną..
ogólnie lubię wszystkie piosenki AiC, ale mam taka dziwną wersję Dam That River, i na maxa mi się podoba. Tylko nie wiem czy poprostu z błędem mi się nagrała czy rzeczywiście gdzieś taka wersja jest, ale jak słuchałam na necie to nie słyszałąm tej wersji którą ja mam, czyli w drugiej linijce zwrotki jest załamanie głosu i w ogóle całości z akompaniamentem i do końca tak leci, ale jak dla mnie to rewelka
_________________ Lubie dubać w nosie
... i co się dziwisz?
jako, ze jest to zdecydowanie jedna z moich ulubionych grup, stoje pod trudnym wyborem, ale podpisuje sie pod rain when i die, head creeps, god am, a z nowej (dla mnie calkiem osobny rozdzial, skoro bez layne'a) - last of my kind.
zgadzam się wykonanie Junkhead z Singles party miażdży swego czasu oglądałam je non stop ;) poza tym Them Bones, Sludge Factory, Love Hate Love... trudno wybrać jedną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum