"Would?","Nutshell","Rotte Apple","Sludge Factory","Frogs", "Love,Hate,Love"rany i mogłabym wymieniać jeszcze długo. NIe mam chyba ulubionego kawałka, aczkolwiek gdybym miała wybierać to chyba były by to "Would?" i "Frogs"
hmm moze nie będę zbyt oryginalna, ale nie o to tu chodzi, na obecną chwile i okolicznosci "Love, hate ,love" zwłasza wykonanie na koncercie "Live at Moore Theatre" 91 -siła i melacholijność---> esencja.
no tak.. po dłuższym zastanowieniu się doszłam do wniosku, że Don't Fallow jest moją ulubioną piosenką. Ta piosenka ma coś w sobie, jest fantastycznie zaśpiewana. No, a oprócz tego jest Sickmen - przemawia do mnie.
też nie potrafię wymienić ulubionego kawałka. Generalnie częściej słucham piosenek z Facelifta m in. Sunshine:)
[ Dodano: 2007-06-16, 20:09 ]
a gdy mam małego dołka (ale to rzadko ;) ) to puszczam sobie Jar of Flies...przy Rotten Apple mogę spokojnie sobie myśleć
Heh, przez ostatnie 3 miesiące moje nastawienie do Alice In Chains bardzo się zmieniło. Teraz nie 'jakos specjalnie ich nie uwielbiam' tylko teraz ich ubóstwiam :)= Jesli chodzi o wybor ulubionej piosenki to nie jestem w stanie wybrac, Rooster, Would, Man in the Box, Junkhead, Angry Chair, Heaven beside you, We die young, Love Hate Love, Got me wrong... itd ;]
Reasumując, nie potrafię wybrać
_________________ "Smiejecie sie, ze jestem inny. A ja smieje sie z was, bo wszyscy jestescie tacy sami"
Nom, tekst "Did she call my name I think its gonna rain When I die" siedzi mi w głowie i jak widze jakas dziewczyne na ulicy która na mnie patrzy i trzyma parasol to w głowie chodzi ten własnie urywek.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum