Bardzo trudny wybór. Z początku najbardziej do gustu przypadły mi 'Man In The Box' i 'Heaven Beside You', nie mogłem za to przekonać się do tych najpopularniejszych- 'Would' i 'Roostera'. Teraz w moim pokoju najczęściej można usłyszeć 'Rotten Apple', 'Sunshine', czy 'Confusion'. Niechęć do Roostera mi minęła, ale za Would nadal nie przepadam.
A ja dopiero poznaje Alice, nie mam dyskografii, niezbyt wiele wiem, ale z tych słyszanych piosenek bardzo przypadła mi do gustu Brush Away, Would akustyczne i Got Me Wrong.
_________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be...
Gigamegasuperhiperfajne określenie ;)
Ja do skromnej listy, którą pewnie wcześniej gdzieś tu zamieściłam dołączam "Queen of the rodeo". Dość specyficzny utwór. Nie spodziewałam się po nich takiej piosenki... Mile mnie zaskoczyła.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Nieziemski nutshell.Odpływam...
Trudno określić ulubiony kawałek alicji,każda ich piosenka jest magiczna.Aczkolwiek ostatnio chodzi mi po głowie,prócz nutshella,bleed the freak.
jeszcze miesiąc temu nie mogłam się uwolnić od love,hate love :)
hmm,będe sie tylko całe życie zastanawiać nad tym,czyjego wykonania jest alone bo słyszę Veddera i Staleya,jednak nie przypominam sobie,aby oni kiedykolwiek grali razem
_________________ sometimes,you're nothing but meat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum