Wysłany: 2006-12-26, 18:03 Ulubiona piosenka Alice in chains??
Heh od niedawna jestem zafascynowana Alice in chains i mogłabym słuchać go godzinami....ten wspaniały przejmujący głos:):) Chyba od razu się w nim zakochałam...naprawde dziękuje mojej koleżance że mi puściła Down in a hole...świetna piosenka....według mnie najlepsze piosenki Alice in chains to przede wszystkim:
* Down in a hole
* Nutshell
* Rooster
*Would?
*Angry hair
* I stay away
No to może tyle...czekam na wasze typy:P:P:P....:):)
Nuthell(super sie spiewa przy akustyku na klatce schodowej gdzie ejst pogłos)
Nutshell... to chyba hymn Alicji. Świetnie im wyszedł zwłaszcza na unplugged. W ogóle spodobał mi się bardzo motyw, nie wiem czy ktoś widział video z tego koncertu, ale to jak Jerry grał intro do nutshell i wszyscy kolejno wchodzili na scenę, witani brawami. Moment wejśca na scenę Layne i to jak zaczyna śpiewać przyprawia, przynajmniej mnie, o dreszcze. Jeśliby wrzucić do wykonania unplugged solówkę z Jar Of Flies, to zmiażdzyłoby mnie to totalnie.
wszystkie sa fajne :) ale frogs, nothing song, rotten apple, fat girls, down in a hole, them bones, heaven beside you, again, sludge factory, brush away, get born again... rzadza ;p
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Oh yeah! Down in a hole to jest coś! Mmm.. a na Unplugged faktycznie Layne dał czadu. Dreszcze gwarantowane... Moth ma racje... a co do piosenkek:
*Down in a hole
*Nutshell
*Don`t follow
* Rotten Apple
* Angry chair...
Hahah! za chwile wymienie całą dyskografię... :) Straczy już!
[ Dodano: 2006-12-28, 20:37 ]
Moth! a co do Cobaina, to chyba nie do końca "wczułeś" się w jego postać. Jak dla mnie to wartościowy człowiek. I naprawdę go podziwiam. Szkoda tylko, i nie ma co zaprzeczać- ćpun. Hmm... słabość, bezgraniczna i wieeeczna.
[ Dodano: 2006-12-28, 20:38 ]
Był wartościowym człowiekiem. Uzupełniam, aby nie było żadnych podtekstów!
Aha! jestem tu nowa, przywitajcie mnie gromkimi brawami..
_________________ "Człowiekowi godzi się starać tylko o taką wiedzę, która jest na miarę jego zdolności."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum