Do uznania solówek za dobre potrzeba być fanem zespołu ? Nie lubię Hendrixa, ale umiejętności gitarowych mu nie odmawiam. Nie staraj być się na siłę anty, trevor, bo słabo to wygląda.
Do uznania solówek za dobre potrzeba być fanem zespołu ? Nie lubię Hendrixa, ale umiejętności gitarowych mu nie odmawiam. Nie staraj być się na siłę anty, trevor, bo słabo to wygląda.
bo sie osikasz
Dla mnie dobre solówki, to brudne solówki w stylu Mudhoney a nie w stylu AiC czy innych metalowych kapel....
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
To jesteś chyba w błędzie.. bo dobrego gracza cechuje inwencja a nie techika..
moze powiesz mi, że Steve Vai jest lepszy od Hendrixa bądź Page'a ? ;]
a co mnie obchodzi że ktoś dobrze gra jak w ogóle t odo mnie nie trafia ? wole brudne solówki, taki jest mój gust , więc nie mów mi że jestem w błędzie.....
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Wybór nie był trudny.Postawiłem na Brush Away bo jest taka schizowa i połamana Moze głupio to zabrzmi ale dla mnie solo do tej piosenki odzwierciedla cały charakter Tripoda.
Ciężko wybrać, jeżeli musiał bym typować jedną to myślę, że "Them bones" za niesamowity feeling i ciekawy "podział" solówki z doskonałym punktem kulminacyjnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum