stary..wszystko spoko..nie mamy prawa czepiac sie DuValla..i wogole..
ale jak bylem na koncercie to wlasnie pierwsza rzecz na którą zwróciłem uwage to to, ze gosciu jest smieszny poprostu.. i nie wcisniesz mi kitu, ze tak nie jest..bo bylem i widzialem goscia. I te jego kocie ruchy, kompletnie nie pasuja do tego klimatu.
Podsumowanie.. w.DuVall pasuje do Alice In Chains jak pięść do dupy..ale nic nie mozemy na to poradzic..
hm.. a macie może jakieś filmiki z koncertów albo mp3 Aic z DuVallem ?
_________________ "She should have stayed away from friends
She should have had more time to spend
She should have died when she was born
She should have worn the crown of thorns
She should have been a son"
I te jego kocie ruchy, kompletnie nie pasuja do tego klimatu.
Też widziałem i mi nei przeszkadza. Wniosek - to czy pasuje czy nie to subiektywna sprawa każdego. Ale jakoś Cantrellowi pasował, mi również :P
Cytat:
DuVall pasuje do Alice In Chains jak pięść do dupy..
twoim zdaniem
Cytat:
ale nic nie mozemy na to poradzic..
I całe szczęście, bo niektórzy tu piszą o nim tak, że mozna się by było spodziewać że własnoręcznie by go udusili byle tylko nie śpiewał w AIC. Nie powiem co sądzę o fanatykach bo kilka osób się pewnie obrazi :P
Love hate love--> Zaczyna sie dobrze.Perkusja wyjebana w kosmos.Niskie partie ładnie,ale potem gorzej...jeszcze jakies gadanie do publiki...klimat siada...ech
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
marze o tej gitarce, ktora ma Jerry na tym video.. ja ja KCEM
nie tylko Ty xD
no więc.. apropto tego video (Love hate love). to chyba jedna z trudniejszych wokalnie piosenek.. DuVall musi udowodnić, że czuje to co śpiewa. jak już chce śpiewać w AiC to niech nie małpuje Layne'a tylko niech śpiewa po swojemu bo i tak mu to nie wyjdzie. cóż.. na odczepnego może być. tylko po co gada z tą publicznością? zagłuszył to wspaniałe przejście.. a poza tym
Chainer napisał/a:
te wygibasy są trochę smieszne..
też się uśmiałam. według mnie tragedi nie ma, ale po co, po co, PO CO?.. to wszystko?!Byłabym za tym, żeby DuVall śpiewał swoje piosenki, w swoim zespole, a Jerry zajął się karierą solową.
o. tyle powiem.
Jedno podstawowe pytanie - oglądacie, czy słuchacie ? Dla mnie to on może śpiewać stojąc na głowie, czy nawet wyskoczyć na scenę we wdzianku a la goście z Village People ;).
Jedno podstawowe pytanie - oglądacie, czy słuchacie ?
ja raczej oglądam np. na youtube. a zresztą.. niech se robi na tej scenie co chce tylko jak rzekł
JAMik napisał/a:
za mało pasji i prawdy w tym.
. dla mnie koleś nie ma tego czegoś co miał Layne. I tyle.
Mi osobiście nie przeszkadzał, jak byłam na ichnym koncercie. Ale ja.. to .. znam chyba tylko 4 piosenki AIC. : P Ale koncert był fajny. : D Chociaż grali na małej scenie i było strasznie dużo ludzi tam, bo było pod "cyrkową kopułą" i było duszno i mnie znajomy na siłę zaciągnął "żebym zobaczyła co to AIC"... ale było fajnie. : D I ten cały DuVall też był niezły. A gitarzysta potem grał z Metallicą. : P i to było fajne.
Niiieee nie podoba mi sie to zę go wzięli. Layne'a nikt nie zastąpi. Granie starych kawałków z tym nowym vokalem mi nie odpowiada. AiC nie brzmią już tak jak kiedyś. Szczerze mówiąc wolałbym żeby śpiewał sam Jerry niż Du Vall :/
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
no koleś ma całkiem inny styl niż Layne, szczerze to nie za bardzo mi się on podoba, ale muszę przyznać że nutshell w jego wykonaniu pozytywnie mnie zaskoczyło
nutshell
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum