Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
CHORZÓW - WRAŻENIA!
Autor Wiadomość
YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2007-06-14, 18:36   

Scarlett O'Hara, ok ok juz nic nie mowie :D No ale szkoda ze nie widzialaś jak Edd na nas patrzyl i palcem pokazał :D:D:D Aj nie zapomniany moment :D

Fly People Fly - szukajcie mnie pod chmurami!

---

T.Nalepa - Zawsze wierny mi...

---

„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2007-06-14, 18:37   

YodaM, będę udawała, że pamiętam ;)... bo wiesz... to po prostu mój blondynizm dał o sobie znać. Widziałam, że Ed pokazuje palcem, ale nie dotarło do mnie, ze to na nas :D

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2007-06-14, 18:41   

Scarlett O'Hara, oooo na jak mogłaś ? :D No na nas a konkretniej na mnie ;p ja wtedy skakałem jak wariat ile moglem w gore i machałem tą koszula jak mogłem :D:D:D

---

---

Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2007-06-14, 18:42   

Ej! Ja też skakałam, jak moglłm, tylko że ja jestem niższa ;). I nie mów nic, bo miałam bardzo rzucający się w oczy sweter ;P
Swoją drogą, ale mi radochę sprawiłeś tym, że napisałeś, że Ed nas wyczaił z publiki ;)

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2007-06-14, 18:50   

Noo ale to on na mnie patrzył :D:D ;p

Ma się tą percepcje :D Szkoda, że nic nie udało mi się zdobyć z tego koncertu ;p Mógł Ed koszulke wrzucic ;p

---

---

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2007-06-14, 18:52   

YodaM napisał/a:
Mógł Ed koszulke wrzucic ;p

Taaa... skrapetkę ;)
Było super i tyle.
A Daughter z Another Brickiem było magiczne i już.

justyna 

Wysłany: 2007-06-14, 19:38   

Koncert mojego zycia chyba na ta chwile tylko tyle mi do glowy przychodzi.Magia,magia i jeszcze raz magia.Niech oni nam nie kazą czekac na Siebie tyle lat bo ja nie wytrzymam.po prostu bylo pieknie.A ja nie wiem jak to zrobilam ale na samym poczatku jak zaczeli grac PJ to bylam naprawde blisko oczewiscie olalam sektory bo jak zobaczylam jak daleko sie znajduja to zwatpilam,pozniej niestety bylo juz coraz wiecej ludzi.Zmartwilam sie troszeczke tym 3 bisem no ale coz trudno sie mowi,dla mnie setlista marzeń

Maryha 
Crazy Mary

Wysłany: 2007-06-14, 19:54   

Ojj nie.. Crazy Mary bardzo brakowało.. Taa, pozdro dla ludzi z sektorów. Pewnie miło im się siedziało i...siedziało?

justyna 

Wysłany: 2007-06-14, 20:00   

Może planowali zagrac na trzcim bisie tego sie juz nie dowiemy bo sobie poprosty wyszlismy... Juz sie zastanawiam czy nie jechac na jeden z festiwali do Niemiec
Na sektorach bylo bardzo malo ludzi tak mnie sie zdaje z tego co widzialam z płyty,pewnie wiecej bylo takich jak ja :lol:

:115:

Lost Dog 

Wysłany: 2007-06-14, 20:24   

Koncert świetny, choć jak każdy czuję niedosyt spowodowany jego za szybkim zakończeniem :cry:
Zaczęli ostro, a skończyli bardzo wyciszająco i nastrojowo. Miodzio! 8-)

QbaM 
mehene?

Wysłany: 2007-06-14, 20:39   

Co tu dużo pisać... było wspaniale...tylko dlaczego tak krotko? Czy organizatorzy naprawde niemogli wziąć pod uwagę tego, że Pearl Jam poprzednim razem był u nas 7 lat temu? I jeszcze te opóźnienia na początku... Trzeba było jakoś przeczekać support'y i LP. A potem... tego sie nieda opisac, tam poprostu trzeba było być!

Oby wrócili do nas jak najszybciej! I "Sto lat" oczywiście... :)

SPRZEDAM FENDER FRONTMAN 212R za 880PLN do negocjacji!

Ulula 

Wysłany: 2007-06-14, 20:48   

Ech... Wrażenia niezapomniane. Moje pierwsze słowa po koncercie to: Czemu tak krótko?!
Pośmiałam się, wzruszyłam, powymieniałam przyjazne spojrzenia z innymi fanami. Zwłaszcza jak grał Linkin Park a PearlJamowcy już starali się stać blisko sceny, to czuło się jakąś integrację w nierozumieniu muzyki LP. Z wieloma osobami wymieniłam porozumiewawcze uśmiechy kiedy LP zapowiadali jakiś swój przebój a my nie mieliśmy pojęcia o co chodzi :P.
No a potem... Wiadomo - klasa! Krótko ale pięknie. Dużo ciepłych słów. Trochę jeszcze nie wierzę, że to przeżyłam. Miałam tylko jedno życzenie: żeby zagrali 'State of Love and Trust' i spełniło się. Wyśpiewałam z nimi całą piosenkę o mało co płuc nie gubiąc. Cudownie jest się poczuć częścią czegoś tak wielkiego...
Na samym końcu, pomijając kwestię organizatorów, Eddie chyba naprawdę był zmęczony. Jak ocierał pot z czoła, to ręka mu się trzęsła trochę. No nie dziwię się. Było krótko ale dali z siebie wszystko. Magiczne chwile.
I won't change direction and I won't change my mind

How much difference does it make?

by Eddie Vedder

DanielMarley 
Tekken Lord !

Wysłany: 2007-06-14, 21:03   

Wrażenia po prostu nie do opisania !!!
Całe swoje życie czekałem na koncert Pearl Jam i Alice In Chains... doczekałem tylko tego pierwszego i choć już jest po koncercie gdy tylko pomyślę co działo się wczoraj dostaje ciarek na plecach. Ta energia, emocje, wspólne śpiewanie :mrgreen: coś fantastycznego było tak jak w moich snach a nawet lepiej. Mam nadzieję, że wrócą jak najszybciej. Byłem na wielu koncertach, ale Pearl Jam to coś więcej, żaden opis czy zdjęcia z koncertu nic nie znaczą bo PJ trzeba przeżyć, doświadczyć i nim żyć. TAK ONI SĄ BOGAMI :lol:

Same Shit Different Day ...[you]

Homuś 
Bartek

Wysłany: 2007-06-14, 21:12   

Było warto ale szybko się skończyło, jeszcze długo będę tym żył :D

---------->Last fm<----------

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2007-06-14, 21:15   

TVN 24... strzelil tam gafe mala ten koles... ale coz, jak ktos tam napisal w komentarzach "Polska tV...". Szkoda ze taka kiepska jakosc, bo moze bym siebie tam wypatrzyl :D To tak jako ciekawostka.[/list]

---

---

Odpowiedz do tematu