Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
CHORZÓW - WRAŻENIA!
Autor Wiadomość
Meredith 
Narcoleptic

Wysłany: 2007-06-20, 13:52   

mimbla, z tego co widziałam to nie. W moją torbę zajrzeli bardzo pobieżnie, chyba tylko po to, by sprawdzić, czy nie mam jakiegoś noża w środku. :mrgreen: Bardzo dużo ludzi miało aparaty fotograficzne, choć z tego co widziałam, to na ogół zdjęcia robili telefonami komórkowymi (a tych ochrona już raczej nie mogła zabrać). ;-)

A. Sapkowski "Mniejsze zło"

Artificial 

Wysłany: 2007-06-20, 16:17   

Moją torbę tylko pomacał z wierzchu, kazał wyrzucić nakrętkę od soku i to tyly, kolesiowi obok kieszenie sprawdzał, bo był w bojówkach, ale i tak zrobił to pobieżnie, do końca życia nie odżałuję faktu, że nie wzięłam aparatu :roll:

jordi

Wysłany: 2007-06-20, 16:38   

Artificial napisał/a:
Moją torbę tylko pomacał z wierzchu, kazał wyrzucić nakrętkę od soku i to tyly, kolesiowi obok kieszenie sprawdzał, bo był w bojówkach, ale i tak zrobił to pobieżnie, do końca życia nie odżałuję faktu, że nie wzięłam aparatu :roll:

opisz tego gościa w bojówkach :) miał może jeszcze jasnoszarą koszulkę? oczywiście mało prawdopodobne żeby prawdą miało okazać się to co myślę, ale zawsze warto zapytać

Maryha 
Crazy Mary

Wysłany: 2007-06-20, 17:46   

A mnie nie sprawdzali w ogóle. Miałam nawet sok z zakrętką;) ale wiadomo, mnie nigdy nie sprawdzają. Chociaż tyle dobrego.. :)

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2007-06-20, 18:25   

Mi się udało przemycić na stadion pól litra picia i dwie zakrętki (ale jedną zgubiłam). Sprawdzali mnie tak pobieżnie, że spokojnie mogłabym wnieść tam nóż :shock:

Artificial 

Wysłany: 2007-06-20, 18:43   

jordi napisał/a:

opisz tego gościa w bojówkach :) miał może jeszcze jasnoszarą koszulkę? oczywiście mało prawdopodobne żeby prawdą miało okazać się to co myślę, ale zawsze warto zapytać

Słabo pamiętam kolesia, bo kłóciłam się o nakretkę od soku :-P Długie bojówki, chyba brązowe, koszulki nie pamiętam, wchodziliśmy w 7 bramie 8-)

Moja kumpela pod stadionem zakopała swój scyzorek, bo bała się, że jej zabiorą :lol:

jordi

Wysłany: 2007-06-21, 10:51   

to nie ja, czarne spodnie i szara koszulka, ale 7 brama się zgadza, stylem przypominałem bardziej fana Linkin Park, ale głównie chodziło mi o pojemne kieszenie, kurde, czekam jeszcze na zdjęcia od koleżanki (wiecznie zapracowana) ale wkrótce coś powinienem mieć...

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2007-06-25, 23:43   

hmm może zacznę od suportów, wielka nuda! Gdy bym, był sam w Chorzowie podejrzewam że spał bym gdzieś w lasku do nadejścia Pearl Jam!!! Chorzów 13.VI.2007 godzina może 16? Co 20 zł za parking? hehehe no nie co za zdziercy! ( normalnie kosztuje 5 zł )... no nic trzeba gdzieś zaparkować i zatankować ;)= Och to słonko, co za dużo to nie zdrowo. ( pozdrowienia dla panów Policjantów :)= ja bym im dał po 100zł za to ... poważnie ;) ) Co najlepsze bilecik na płytę zakupiliśmy dla znajomego za 80 zł kilka godzin przed koncertem, w spodku było tak samo... Dupa następnym razem kupię sobie tuż przed koncertem bilet ;P... hmmm kilka browarów i....do dziś się zastanawiam kim do cholery byłeś? I ta polityka, hehehe co za temat na koncercie... tak przypadkiem się spotkaliśmy? nie ważne... kilka godzinek i po suportach :)= uffff ... Następnie bardzo przemiła niespodzianka :)= Jesteście najlepsi, nic nie szkodzi że tylko przez 3 sekundy ;)= ja tez miałem chaos ;) ;P... Mam nadzieję, iż kiedyś damy rady dotrwać do 1 minuty ;= Blablabla.... i PEARL JAM .... Znowu chaos!!! Jeju tak daleko od sceny ;P, co ja tu robię? ... i przepraszam ale moi znajomi są po drugiej stronie czy mogę się przedostać do nich? I tak dostałem się prawie pod scenę, potem to tylko była chwila jak znalazłem się tuż przed :)=... KU$#@ ... Rearviewmirror, toż to szok na dzień dobry! myślę sobie, nie to nie możliwe, a jednak :)... I tak po Given To Fly umierałem ;P... I Am Mine byłem wryty :)= Even flow ( kocham Pearl Jam )... Gdy usłyszałem Nothingman , już wiedziałem że jutro będę bzzz głosu :)= i tak leciało State Of Love And Trust, Spin The Black Circle, Severed Hand... black... zakończyło się na Indifference i co?... i koniec :(= Wieczór zajebistego niezapomnianego muzycznego podniecenia :)=... I za to kocham właśnie PEARL JAM!!!

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2007-06-26, 17:30   

Dobra nie w zdjęciach,bo nikt nie zobaczy to tutaj...takie przedłużenie wrażeń:

Oficjal fotos from perl dżem kom

Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

MaaD 

Wysłany: 2007-06-26, 17:43   

Yh, przeciez dalem w zdjeciach. :shock:
No ale niech juz leza.
I uprawiać fantastyczny sport."

swapper 

Wysłany: 2007-07-04, 12:17   

Pozwoliłem sobie na http://www.pearljam.net.pl/index.php?pj=tour2007 umieścić opis Waszych wrażeń po koncercie. Jeśli komuś się to nie podoba, proszę dać znać, a usunę wskazaną wypowiedź

Justynka 

Wysłany: 2007-08-07, 15:35   

Trochę późno na pisanie wrażen po koncercie, mijają juz prawie 2 miesiace, ale moze to i lepiej, emocje juz opadly, ocena bedzie obiektywna ;-) ;-)
Tak szczerze pokochałam Pearl Jam po tym koncercie. Dopiero zaczynam z nimi przygodę, ale wchłaniam ich bardzo intensywnie. Trudno wyrazic słowami co ich muzyka znaczy dla mnie, wprawdzie wielu wspomnien z nimi nie mam, ale jakies są ;-)
Co do koncertu to po zakonczeniu targały mną sprzeczne uczucia. Z jednej strony bylam strasznie podekscytowana i szczesliwa z tego niezwyklego show jakie dali chlopcy, ale z drugiej strony czulam ogromny niedosyt. Tylko 1,5 h!!! I gdzie moje ALIVE?
Myslalam ze sie porycze :-P Alive, Alive,Alive... nie potrafilam pojac jak mogli tego nie zagrac!
Teraz to juz jest wiadome dlaczego :evil: :evil: :evil:
Najpiekneijszy moment to oczywiscie wykonanie JEREMIEGO i We belong Togehter w BLACK :-P Nie ma co sie rozpisywac na temat geniuszu tego koncertu bo kazdy kto tam byl dobrze to wie. Na koniec moge tylko powiedziec ze trzymam ich za slowo i wierze ze powroca do nas za 2,3 lata :lol: A wczesniej Czechy :mrgreen:

FilipFlisowski 

Wysłany: 2007-09-19, 21:12   

Do Chorzowa wybrałem się z grupką kumpli. Wrażenia? Od początku porażające... Co prawda, na starcie oberwałem z łokcia od "kogoś" stojącego tuż przede mną na platformie, ale dalsza część wieczora zrekompensowała uszczerbek na zdrowiu ;) Coma - zagrali tak sobie, bez polotu, chłopakom zabrakło powera ... Za to Linkin pokazał klasę. Porwali publiczność dynamiką i świetną akustyką. Gwiazda wieczoru.. hmmm... chyba mam, nieco inne spostrzeżenia niż poprzednicy. Zagrali poprawnie, ale widać , że koledzy zza oceanu wiele koncertów przeżyli i jeszcze więcej imprez zaliczyli. Pearl Jam to kapela, która żyje z koncertów - może dlatego oczekiwałem czegoś więcej.
Summa summarum - pojechać warto było ;)

pozdrawiam!

Edit: ... ja również.

Sóha 
grejpfrutowo

Wysłany: 2007-09-20, 16:57   

Jako osoba z krakowskiego oddziału fundacji "Mam marzenie" informuję, że faceci z Linkin Park w noc przed koncertem balowali. Wiem, bo moja grupa była na osobistym spotkaniu z nimi, a oni uprzejmie ich o tym poinformowali, usprawiedliwiając swoje przygaszenie, o! Mimo to, nie zazdroszczę mojej ekipie!^^ Staję ścianą za Pearl Jamem. ;]

Karo 

Wysłany: 2007-09-29, 19:53   

Na koncercie bylo przecudownie,na prawde,najlepszy koncert na jakim bylam.Po nim jeszcze bardziej pokochalam Pearl Jam:)a co do LP to nie sa w moim guscie,mi kojaza sie tylko z komercja,ale PJ nadrobil:):):):)

Odpowiedz do tematu