Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Dojazd na Koncert
Autor Wiadomość
kieldzik 

Wysłany: 2007-02-07, 10:06   Dojazd na Koncert

[ Watek dla osob poszukujacych i oferujacych transport na zblizajacy sie koncert! ]

Wybieram sie na koncert samochodem z Białegostoku i mam jeszcze 3 miejsca. Chętnie bym kogos zabrał, oczywiśćie zrzutka na paliwo a samochód jest na gaz. piszcie na maila kieldzik@op.pl jak by ktoś był chętny

banan 

Wysłany: 2007-02-17, 14:29   Autokar z Warszawy do Chorzowa na koncert 13.06

siema...robimy przejazd autokarem z wawy na czerwcowy koncert do chorzowa ...kasa w obie strony 80 zet platne dopiero w autokarze :lol: ...robimy takie wyjazdy juz pare lat m.in. Pearl Jam w Pradze :lol: wiec jakies doswiadczenie mamy ;-) ...info odnosnie wyjazdu 502 473 649 banan/marek/ gg 1879316 banan26@poczta.onet.pl lub forum
pzdro banan

[ Dodano: 2007-04-12, 20:17 ]
hey...koncowka miejsc w autokarze z warszawy na koncercik w chorzowie...zapraszamy

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2007-04-29, 14:55   

Ej kermit: Jak planujesz dojechać na PJ?
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2007-04-29, 15:42   

Pewnie jest troche ludzi, ktorzy jada na koncert z Warszawy i innych miejsc na polnoc ode mnie..
jezlei ktos jedzie pociągiem i bedzie przejeżdżał przez Lublin..to niech da mi znac..bo samemu to mi bedzie smutno jechac .. ;]

mrowka_eliza 

Wysłany: 2007-04-30, 16:05   

z dojazdem mam gites, ale jeżeli chodzi o powrót wbrew pozorom pojawia sie problem - ostatni autobus o 22 :-? :shock: jakby ktoś miał jakieś wolne miejsce a jechał przez moją mieścine to chętnie skorzystałabym :mrgreen: co do kosztów by sie ustaliło...
jeśli nic się nie znajdzie to na 99% mam - brat mnie obierze (tylko pewnie przez pół roku bd musiała to odpracowywać :roll: )

:121:

szary 

Wysłany: 2007-05-04, 09:56   

Eddie V. czekający na pociąg do Chorzowa :mrgreen:

Homuś 
Bartek

Wysłany: 2007-05-05, 11:35   

Od strony Bielska-Białej ktoś jedzie? ;-)

---------->Last fm<----------

px 
ja

Wysłany: 2007-06-01, 02:34   

jordi kiedy jedziecie na koncert i jak? My jesteśmy sąsiadami, ja z Radymna z ekipą będę jechać, jakieś 5 osób:) Słyszałem, że pkp ma strajkować niedługo:D

Homuś 
Bartek

Wysłany: 2007-06-01, 13:21   

Jedzie ktoś od strony Bielska

---------->Last fm<----------

lysyss

Wysłany: 2007-06-10, 23:34   DOJAZD WROCŁAW - CHORZÓW - WROCŁAW

MAM DWA MIEJSCA W AUCIE (W DOBRYM STANIE) NA KONCERT PEARL JAM I LINKIN PARK 13 CZERWCA W CHORZOWIE. DOJAZD Z UMÓWIONEGO MIEJSCA WE WROCŁAWIU NA MIEJSCE KONCERTU W CHORZOWIE, NASTĘPNIE POWRÓT (ZWAŻYWSZY NA PORĘ DOJAZD DO DOMU, CZY GDZIEKOLWIEK INDZIEJ...). 75 PLN OD OSOBY. TANIEJ NIŻ POCIĄG A JAKBY SZYBCIEJ I WYGODNIEJ - W ZASADZIE ROBIĘ TO PO KOSZTACH... PŁATNE Z GÓRY. ZAPRASZAM. annawanna@buziaczek.pl

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2007-06-11, 06:58   

lysyss napisał/a:
TANIEJ NIŻ POCIĄG

:shock: Z wawy do chorzowa pociag kosztuje 30zl jak sie nie myle i to w jedna strone czyli w dwie wychodzi 60zl... wiec nie masz taniej niz pociag ;)

Fly People Fly - szukajcie mnie pod chmurami!

---

T.Nalepa - Zawsze wierny mi...

---

„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

purehater

Wysłany: 2007-06-11, 13:07   

hej, jestem z Krakowa i mam pytanie czy po koncercie ktoś będzie wracał do tej "dziury" samochodem i ma jedno wolne miejsce? :) jeśli tak to proszę o kontakt na gg: 1917366

wajt_rabit 

Wysłany: 2007-06-11, 16:50   

Witam,

To mój pierwszy posta na tym forum więc chciałem się serdecznie przywitać z wszystkimi urzytkownikami.
A teraz do sedna:
Jadę w środę rano z Warszawy do Chorzowa - oczywiście na koncert ;)
Mam całkiem wygodne autko (Audi 80 B3 Gaz) i mogę zabrać z Warszawy do 3 osób.
Wracam w czwartek ale niestety przez Lublin - mam tam mały interes do załatwienia, więc osoby albo podróżują chwilę ze mną, albo będą musiały załatwić sobie transport do domu...
Koszt transportu 20zł od osoby w jedną stronę.
Proszę o info na maila lub kom 691467049 (dzwonić, na sms nie odpisuję ;) .
Pozdrwiam.

Odpowiedz do tematu