jakos nie mam zamiaru głosować na cos takiego.
Jak powiedział JamiK. Wokal jest rogucowaty..a do tego kolega ma chyba problemy z wymawianiem wyrazów.. .. '
;]
JamiK a Was, czemu tam nie ma?
Wysłany: 2007-05-26, 12:54
Może to i lepiej, że żaden z forumowych zespołów się nie dostał...
Takie koszta, jakie trzeba by było ponieść przy wygranej, to ja dziękuję, nawet za support przed PJ ;).
- "Zespoły Chupacabras, Killjoy i Gutierez nie brały udziału w konkursie, a w ostatniej chwili 24.05.07 zostały dodane z rękawa (chyba dlatego żeby Normalsi nie mieli konkurencji). Czy w tym konkursie było jury? " (regulamin jasno mówi, że nadsyłać można było tylko do 18.05.2007)
- "Jeżeli chodzi o regulamin to jury gdyby nawet było to się z nim nie zapoznało. Piosenka zespołu KredenZ "Odbicie" trwa 06:08, a dopuszczone powinny być tylko do 6 minut." (wg regulaminu piosenki powinny trwać od 2 do 6 minut, ktoś by powiedział, że to tylko 8 sekund, ale po co w takim razie układa się regulamin? to może trzeba było w nim napisać, żeby przesyłać piosenki od 2 do 6:08 ?)
Sami widzicie, że ten konkurs był podejrzany i podejrzewam, ze to nie jedyne wałki w nim... Nie mówię tego jako rozgoryczony chłopak, któremu się nie udało, bo jestem świadom, że odstajemy technicznie(wiele rzeczy kryje się pod tym słowem) przede wszystkim od tych zespołów... jako narcyz i artysta powiem tylko, że mamy potencjał(można to odnieść również do PM), trzeba ćwiczyć i pierdolić TOP TRENDY !!!
P.S. Nie głosuję na nikogo, gdyż uważam, ze żaden z tych zespołów się tam nie nadaje... to był konkurs na support PJ, a nie LP albo PJ&LP, z założenia miała być to chyba podobna, pasująca do nich muza, albo to ja czegoś nie zrozumiałem... miała być szansa dla młodych, nieznanych zespołów, tiaaaa... wszystkie te zespoły mają już jakąś markę(jedne większą, inne mniejszą) w branży, wiec nie rozumiem ich podejścia i pchania się tu drzwiami i oknami, odbierają tylko miejsce zespołom, które naprawdę potrzebują takiego 'kopa'...
To jest niestety zasrana Polska. Jeżeli założłeś zespól i chcesz sie wybic.. to niestety źle trafiłes to nie ten country. Niestety i tak jest wszędzie. Ludzie graja naprawde świetna muze, czerpią z tego radość chcą pokazać światu co mają do przekazania i wybic sie chocby troche, żeby było łatwiej. Niestety..albo masz znajomości, fuksa i Ci sie uda, albo sie nie wybijesz bo nikt na Tobie nie zarobi. Proste.. i tak pewnie było w tym przypadku.. pchaja sie tam zespoły juz znane jakieś części publiczności bo tylko one maja szanse :/
Wysłany: 2007-06-03, 16:18
Ogólnie zajęliśmy coś koło 70 miejsca. Zespołów było chyba ponad 400, więc nie jest tak źle ;). I tak na żadną wygraną nie liczyliśmy, dennis, więc nie świruj. Jakie są realia takich konkursów każdy wiedział.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum