hehe to widze że wszyscy spotkamy się na płycie...kurcze już nie moge się doczekać tego koncertu...na pewno będzie świetnie;):)heh tylko mam problem...jak zamówić bilet???
Hmmm a jak sie wogole znajdziemy na koncercie w razie gdyby byly problemy z koszulkami ?
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Hehe, ja sektor 25 siedzący :)...Ale nie zamierzam siedzieć :)...Po prostu jestem pewien, że nie wyrobię się na 15 do Chorzowa i nie dopcham się pod scenę...
pustak, nooo to w takim razie wszyscy przyleza pode mnie z forum :D ok to juz problem ze znalezieniem sie rozwiazany :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
No ja też na płytę :D Nowa tu jestem, ale będę wypatrywać koszulek (jeśli ktoś w ogóle sobie ostatecznie jakąś zrobi).
_________________ I will hold the candle 'til it burns up my arm
Oh, I'll keep takin' punches until their will grows tired
Oh, I will stare the sun down until my eyes go blind
I won't change direction and I won't change my mind
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum