Jeśli chodzi o wybór płyta czy sektory płyta może i jest dużo lepsza ale patrze na to w ten sposób ze musiała bym od rana stać pod stadionem aby dostać sie do miejsca na płycie które by mnie usatysfakcjonowało a że nie jestem 185 cm kolesiem to i tak bym niczego nie zobaczyła,a jeszcze by mnie zdeptali tak wiec pomysł z lornetką jest naprawdę : fajny .Życzę wytrwałości na płycie.
Będąc na płycie można się dopchać pod scenę. Jadąc na Guns N' Roses też miałem obawy co do stania blisko sceny... Ale to wszystko się okazało nieprawdą. Ludzie cały czas wchodzili na płytę i wychodzili, a i tak każdy stał tam gdzie chciał. Jak zaczęło się Welcome to the Jungle, to normalne, że się nikt nie przeciskał bo był ścisk etc ale w chwilach przerwy między piosenkami nie ma problemu.
_________________ We chase misprinted lies
We face the path of time
And yet I fight
And yet I fight
This battle all alone
No one to cry to
No place to call home
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum