smutek.....ale mimo wszystko koncert był zajebiaszczy:) po siedmiu latach.....może nie każą nam teraz czekać tak długo. Chciałabym zobaczyć Edka grającego na ukulele w "Soon Forget" :P
"Alone"??? O ja pierdzielę... No i "Yellow Ledbetter"... Właśnie przez brak tego utworu na koncercie stałam i nie wierzyłam, że to już koniec. Zamieszczanie pełnej setlisty to bezduszność!!!
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
OJ jejku czy domeną polakow zawsze musi byc narzekanie?
Gdyby zagrali 3 godz to byscie narzekali ze bylo za długo?(bo wszyscy by mdleli)
Było pieknie i tak niech zostanie a nie głowic sie dlaczego tak a nie inaczej.Setlista byla... swietna!Koncert byl super.Cieszmy sie ze byli u nas i na tym skonczmy!!
PRAWIE wszystkich koncertach grają to na zakończenie
ja jednak wolę, że zagrali Indifference na koniec, bo na nią czekałem 5 lat.
przed koncertem w Pradze 22.09.06 chcialem zeby zagrali Deadman i Black. Z Deadman'em sie udało. W Chorzowie chciałem Black i Indifference. Kiedy uslyszałem pierwsze dźwięki basu na drugim bisie byłem w siódmym niebie. I nie żałowałem że nie ma Yellow Ledbetter. Ale żałuję Soon forget i Release... :( szkoda
muszą wrócić szybko
_________________ "I'm a thief. I'm a liar.
There's my church I sing in the choir."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum