Popcor, Bravo? Pustak, o co biega? Nie denerwuj sie tak. Chodzi mi o to, ze zamiast stworzyc wspolna koszulke kazdy chce realizowac tylko swoj projekt. Ciezko cos takiego nazwac koszulka forumowa. ;)
Jamiś marudzi, bo chciałby zaprezentować się bez koszulki Jednak mimo wszystko należałoby jakąś na siebie założyć, więc prosimy nie robić niepotrzebnego zamętu.
A składając poprzednie pomysły do kupy, mi by się najbardziej podobala taka koszulka:
PRZÓD:
TYŁ:
Co Wy na to??
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Czyli generalnie każdy żeruje na moich projektach...schlebia mi to.Kolor wybrałem niebieskawy po konsultacji z MaaDem.Zółto-pomarańczowo to ja już i tak mam w szafce od Kulcich koszulek
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
...ma być forumowa prawda? (kur$%# ale busy mam, nie wiem gdzie juz pisac i z kim gadać, nie wszyscy naraz ;P ) a to że masz Kocich ups sorry Kulcich koszulek w pizdu i jeszcze więcej żółto-pomarańczowych to dobrze... Jedna więcej nie zaszkodzi ;)= ;P
A mi się najbardziej podobała niebieska tonacja...
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Witam,
jak już pisałem (co prawda przy innym temacie) pochwale się swoją koszulką - dziś do mnie dotarła. Na forum jestem w zasadzie tylko gościem, więc moja koszulka nie ma nic z nim wspólnego... a może komuś się spodoba...
Przód
Tył
kliknij na zdjęcie aby zobaczyć w większym formacie
Dodam, że nie jest to prasowanka, a wyszywanka (że się tak wyrażę ). Znaczek na plecach co prawda troszkę mały, ale nie było możliwości wykonania większego (a i tak wygląda lepiej niż na zdjęciu).
Fajna jest, tylko ten tył zamienił bym na przód. Jak Ci ją zakoszę na koncercie to wytnę wyszywankę z tyłu i wlepię ją sobie na przód mojej nowej koszulki ... ;=
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum