Fajna jest, tylko ten tył zamienił bym na przód. Jak Ci ją zakoszę na koncercie to wytnę wyszywankę z tyłu i wlepię ją sobie na przód mojej nowej koszulki ... ;=
eeee tam, musisz zobaczyć ją na żywo. Wtedy stwierdzisz ze jest ok może zrobię zdjęcie jak będę ją mieć na sobie to wtedy wszystko sie okaże bo ten na plecach wyszedł na zdjęciu malutki...
PS: Aktualizacja koszulki
Tu lepiej wychodzi tył....
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Juz glosowanie trzeba by zrobic, bo nie bedziemy czekac w nieskonczonosc, a i tak nikt nie przysle nic chyba juz ;p
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Potrzeba zdecydowanej reki jednego z adminow :P
Wybaczcie ale jeszcze przez ten tydzien będę strasznie zajety, mam bardzo wiele zajec i niestety na GF nie mam za bardzo czasu...
Cale szczescie z ta koszulka sie nie pali
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Jak Swapp powiedział nie pali się.Zostało pokazanych kilka projektów.Były osoby zainteresowane koszulką,więc celowe jest chyba zakońćzenie tej akcji.Admin MaaD lub Swapp zajmą się tym w wolnej chwili i droga głosowania będziem chodzić w superzajebiście wypasionych koszulkach
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Dokładnie JAMik, jak to swapper powiedział NIE PALI SIĘ! Spokojnie, akcja nie zakończona, a podejrzewam, iż pojawią się wkrótce kolejne projekty ( na pewno ) ... ;)=
Ja kupię i założę każdą grunge-forumową koszulkę jaką wymyślicie. Tylko czekam na ostateczne głosowanie.Projekty jak na razie dobre, bo proste. Niewątpliwie koszulka z Wishlist mi się podoba, bo prosty stencilowy cutout-zrobiony z głową.Fajno by było, żeby nie przesadzać z osobistymi przemyśleniami i cytatami z kawałków PJ. Krótko zwięźle i na temat.
Ale ja się nie wcinam. Zaprezentował bym może coś, ale za bardzo nie mam czasu.
Big up ludziska.Mówcie, gdzie mam wpłacać kasę i heja! ;)
sickboy ma rację. Krótko zwięźle i na temat. Wszystko chyba jest zapisane w tych kilku słowach. I just want to scream... HELLO! jest z nami od początku, od początku forum, oficjalnie wyśpiewane i zagrane w 93 przez Pearl Jam. Idąc w takiej koszulce wszytko będzie wiadomo, co i jak. Taki widzę przód. Co do tyłu to umieścił bym tylko napis:
Pearl Jam Poland 2007 lub jak kto woli Polska 2007...
Temat stanął w dup$%# i nikt nic nie robi w tym kierunku! To moje ostatnie podejście do tego tematu. Decyzja czeka na adminów, niech robią wreszcie to głosowanie. Sytuacja później będzie wyglądać tak iż koszulki nie będzie ;)=... Amen.
Dobra zrobmy juz ta ankiete. Niema sensu tego dłuzej ciagnac.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum