oskur, to trzeba uzgodnic, ja postaram sie rozejrzec za jakimis miejscami gdzie drukuja różnosci na koszulkach i jesli bedzie rozsadna cena to bede mogl to sprzedawac. Chyba ze ktos ma inny pomysł.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Mysle ze lepiej przygotowac w jakiejs drukarni nadruki, same naklejki anizeli juz gotowe koszulki. Wprawdzie nie wiem jak to dziala - YodaM, licze na Ciebie.
MaaD, ok MaaD, jak bede na miescie to sie dowiem, znam jedno takie miejsce, robia to sposobem sitodrukowym wiec to bedzie nawet niezla jakosc. Podkoszulki tez postaram sie zalatwic z dobrego materiału.
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
YodaM, ile procent będzie dla Ciebie z tego ;p... Sitodruk to kosztowna sprawa o ile dobrze pamiętam. Ale jak byś załatwił sitodruk, to będzie fantaassstyyycznie ;)=...
Fakt sitodruk kosztuje wiecej niz zwykle wyszycie czy cos, ale za to jakosc jest o wiele lepsza. Jak sie dowiem co ile kosztuje to wrzuce tu cennik i sie zrobi albo ankiete, albo poprostu sensownie to przemysli, jakim sposobem zrobic nadruk na koszulce.
---
jak wygra projekt to polecam zagadanie na www.dejna.pl --> zajebiste koszulki i super wykonanie.Tam sugeruje zagadać.Dwustronna koszulka kolorowa ofkors,dowolny rozmiar i nadruj 39zł + 6zł przesyłki.Mam juz od nich jedna.Prana z 6-8 razy i zero znaków użytkowania.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Na koncercie nie było.. trochę czekaliśmy, ale w końcu dotarły... nawet gdzieś tu MaaD wysłał zdjęcia jak wyglądają na serio... http://www.grunge-forum.c...k-pj-vt1079.htm
fajnie się nosi na wf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum