Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
KRZYWE ZWIERCIADŁO - Komentarze!
Autor Wiadomość
unsightly 

Wysłany: 2007-04-10, 13:00   

wydaje mi się że szry ma racje bedzie to naciągane bo w sumie ludzie znają sie juz chyba na tym forum troche wiec kazdy głosuje na swojego znajomego i to troche nie haloo bo powinien sie liczyc talent ja osobiscie głosowałam na to co mi się podobało bo nie bardzo tu kogoś znam noo moż eze 2, 3 osoby ale pomysł samego konkursu naprawde fajny gratulacje

[ Dodano: 2007-04-10, 14:01 ]
tam miało byc "szary" przepraszam :lol:

Sophia 

Wysłany: 2007-04-10, 13:02   

ta wiedzialam, że te sciery będą coś kombinować jak to tam MAAD wspomniał, że sa konta specjalnie do tego zakładane, a ja biedna Sophia nie dość, że mam pełno wrogów na tym forum :mrgreen: to jeszcze mnie tu oszukują, a wsio!

:114:

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-04-10, 13:03   

Tya, jasne. Koniec konkursu i raptem 'przyrost demograficzny' naszego forum skoczył niewiarygodnie w górę ;).

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2007-04-10, 17:46   

Ale wiocha :evil: To tylko biedne 2 bileciki na Pearl Jam do wygrania,a co poniektórzy zachowują się jak wielkie buraki ;)= Dobrze wiemy kto :)= Sąd nadchodzi :evil:

bogna_07 
freak...

Wysłany: 2007-04-10, 20:20   

pustak napisał/a:
Ale wiocha :evil: To tylko biedne 2 bileciki na Pearl Jam do wygrania,a co poniektórzy zachowują się jak wielkie buraki ;)= Dobrze wiemy kto :)= Sąd nadchodzi :evil:

Tak,tak jestesmy za karą śmierci, dla mniej powiązanych z tymi brudami pozbawienie kończyn. Jestem na tym forum od dość nie dawna, ale takiego chamidła nie spotkałam juz od dawna.
Drogi Adminie, składamy zazalenie o usuniecie fałszywych użytkownikow z forum...

MaaD 

Wysłany: 2007-04-10, 20:26   

Ilosc kont zalozonych prawdopodobnie tylko i wylacznie do glosowania w ankiecie wzrosla z 9 do 13.

Uzytkownik kasztan7 zostaje zdyskwalifikowany za zalozeniu 4 takich kont, mianowicie: smyra, farklad, plociem (zarejestrowani dzisiaj) oraz garden2k (zarejestrowany wczesniej).

Cytat:
Drogi Adminie, składamy zazalenie o usuniecie fałszywych użytkownikow z forum...

Gdyby glos w ankiecie znikal wraz z usunieciem uzytkownika juz dawno bym tak zrobil. Teraz, skoro i tak nic to nie da, uzbrojcie sie w cierpliwosc.
I uprawiać fantastyczny sport."

unsightly 

Wysłany: 2007-04-10, 20:29   

zgadzam się z tobą bogna_07 mam nadzieje że się zakumplujemy bo jestem tego samego zdania w sumie to ja jestem tu od niedawna chyba od 3 dni więc na mnie tego typu moga paść podejrzenia i nie mam nikomu za złe że tak mysli ale mam nadzieje że zmienicie zdanie bo mi się tu podoba i nie jestem tu z powodu jakiegos konkursu nie chcialam tylko zagłosować więc jesli ktos tak mysli to jest w błedzie a tych co chcą zdobyc tylko bilety hehehe no cóż pazerność ludzka nie ma granic

[ Dodano: 2007-04-10, 21:32 ]
dzięki Administratorze za sprawiedliwość mam nadzieje że bilety wygra osoba uczciwa która nie oszukuje

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-04-10, 20:44   

Hekhm, taka moja mała propozycja.
Może, ale to tak już na przyszłość, podobne konkursy rozstrzygać w gronie użytkowników stałych, z jakimś tam stażem. I zamiast ankiety, zrobić jawne głosowanie... ?
To by pozwoliło na uniknięcie takich akcji. A na forum jest nas sporo, więc... mogłoby przejść :).
Buraki jebane, kasztany, eh. I z zabawy zrobili chorą rywalizację :| dobrze, że nie brałem w tym udziału, bo bym tylko nerwy sobie psuł.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

unsightly 

Wysłany: 2007-04-10, 20:50   

zgadzam się choć prawdopodobnie nie mam nic do gadania bo jestem nowa ale nie powinno byc tego oszustwa bo to chyba nie o to chodzi w konkursach

MaaD 

Wysłany: 2007-04-10, 20:52   

Uczymy sie na bledach, nastepny konkurs na pewno bedzie wygladal inaczej.
Tymczasem robimy co mozemy zeby nad tym syfem zapanowac. :shock:
I uprawiać fantastyczny sport."

Odpowiedz do tematu