Bardzo milo i wspaniale. Dziękujęmy Pustaku, ale...
Przykro, bom talentu pozbawiona i szans na wygranie nie mam. Podobnie jak pewnie część innych, zawiedzionych forumowiczów.
Może przy okazji konkursu o Red Hot Chilli Peppers dałbyś, drogi Pustaku, szansę innym? Np. muzykom albo wierszokletom?
Taka mała sugestia. I tak jesteś genialny mocarz!! :))))
_________________ ***
Pay your money, babe. Now's your chance.
Karykatury maja to do siebie, ze nawet bez wielkich umiejetnosci graficznych mozna stworzyc cos niezlego. Na pierwszym miejscu jest tutaj kreatywnosc, nie wtajemniczenie w trzymaniu olowka.
Więc prośby nie wycofam.
A Jamiku... covery, owszem, ale może także ogólnie, piosenki oparte na motywach, a może zainspirowane kapelą, Red Hotami na przykład? O, tak to widzę.
Pozdrawiam! :)
_________________ ***
Pay your money, babe. Now's your chance.
Przeca nie powiedzialem, ze to jak sie rysuje zupelnie sie nie liczy, ale wg. mnie mozna sie bez tego obejsc. Sam nie umiem rysowac a i tak wzialbym udzial w konkursie. Nie bedzie tego ocenialo grono profesjonalistow a pustak. Do remember. ;)
...Co do forumowicza "Pustaka" niestety musiałem się na to zgodzić ;), walczyłem, walczyłem, ale przegrałem i tak musi być zapisane ;p... Jak MaaD zapodał, liczy się przede wszystkim dobra zabawa, nie ma się co bać, fajnie będzie. Nikt nie jest pewien tak do końca, że kółko i kreska ;)= nie okażą się wygraną? Ja sam też zamierzam zapodać jakieś prace, oczywiście dla samej zabawy. A co do następnych konkursów, kto wie? Może i będzie szansa dla wierszokletów i muzyków. ;)=... Nie ma co gadać, tylko rysować, malować, szkicować... Do roboty!
Karykatury maja to do siebie, ze nawet bez wielkich umiejetnosci graficznych mozna stworzyc cos niezlego
Dokladnie ;) trzeba tylko "powyciagac" charakterystyczne cechy wygladu badz charakteru takiej osoby ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Puście wodze fantazji, uruchomcie wyobraźnię, na pewno wyjdzie coś bardzo ciekawego i bardzo orginalnego... Jasne, to przede wszystkim dobra zabawa, dużo promiennego uśmiechu i... przepiękna pamiątka forumowego przedsięwzięcia...
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
i tak ta ankieta bedzie naciągana, bo jak ktoś kogoś nie lubi to zapewne nie zagłosuje, nawet jeśli tej osoby praca mu sie najbardziej spodoba... dlatego powinno być tak że są same zdjęcia bez autora, a o samym autorze wie tylko pomysłodawca konkursu i dopiero pod koniec calej zabawy wkleja zdjecie wrac z nickem zwycięzcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum