Grunge-Forum otwiera konkurs graficzny "Pearl Jam - Krzywe Zwierciadło "
Konkurs graficzny polega na przedstawieniu karykatury jednego z muzyków Pearl Jam, techniką dowolną.
Prace proszę umieszczać na serwerach (np ImageShack®) i przesyłać linki na forum.
Z przyczyn naturalnych mile widziane jest więcej niż jedna praca, jeżeli wyślesz więcej prac masz większe szanse na wygranie konkursu!
Do wygrania są 2 bilety na koncert Pearl Jam (płyta) który odbędzie się 13.06.2007 na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
Prosimy o dokładne zapoznanie się z warunkami uczestnictwa i regulaminem:
Regulamin konkursu:
1. W konkursie może brać udział każdy, pod warunkiem, że jest zarejestrowanym użytkownikiem tego forum i ma ochotę na dobrą zabawę oraz zobowiązuje się do przestrzegania regulaminu Grunge Forum.
2. Termin zgłaszania prac mija: kliknij tu
3. Po zakończeniu nadsyłania prac, zostanie otwarta ankieta do głosowania, która pomoże wyłonić zwycięzcę.
4. Kilka dni później zostanie ogłoszony zwycięzca konkursu.
5. Bilety zostana przesłane pocztą na wskazany adres.
6. Głosować w ankiecie może każdy zarejestrowany forumowicz.
7. O wygranej zadecydujecie WY, lecz ostateczną decyzję podejmie organizator i pomysłodawca konkursu - forumowicz Pustak
8. Prace które okażą się kopią autorstwa innej osoby, zostaną zdyskwalifikowane.
9. Użytkownik oświadcza, że przysługują mu wyłączne prawa autorskie do prac.
10 Wstawiając pracę na forum, automatycznie przestrzegasz ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
11. Wszelkie łamania regulaminu oznaczają koniec uczestnictwa w konkursie.
12. Administratorzy i moderatorzy zastrzega sobie prawo zmiany niniejszego regulaminu. Wszelkie zmiany wchodzą w życie z chwilą ich opublikowania na forum, w związku z czym Użytkownik jest zobowiązany do bieżącej weryfikacji jego postanowień.
Jako ze kazde wyzwanie przyjmuje, tak wiec i nie odpuszcze i tego konkursu tym bardziej ze sa do wygrania bilety na PJ ;) ... Mysle ze uzycie zdolnosci manipulowania obrazem za pomoca maszyny liczącej jest jak najbardziej dozwolone ;)
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
_________________ I don't need anyone, don't need no mom and dad
Don't need no good advice, don't need no human rights
I got some news for you, don't even need you too
I got my time machine, got my 'lectronic dream
i ja postanowilam wyprobowac swych sil:) odrzucilam poczatkowe pomysly z rysowaniem koncertu Polska 2007 z biustonoszami na scenie i podpisem ze jesli nie wygram to tak nie bedzie jako ze wydaly mi sie zbyt desperackie i podchodzace pod szantaz
Wielkie dzięki za zainteresowanie konkursem i za nadesłane prace. Dziś zostanie otwarta ankieta, która pomoże nam w wyborze zwycięzcy konkursu!!!
Zachęcamy do głosowania!
Po 20 kawach, 20 paczkach papierosow, 20 nocach nie przespanych decyzja zostala podjeta. Zwyciezca konkursuKRZYWE ZWIERCIADLO ktory otrzymuje 2 bilety na koncert PEARL JAM zostaje :
cookie_jar
Gratulujemy i dziekujemy za udzial w konkursie. Zyczymy milej zabawy podczas koncertu i nie zapomnianych wrazen. Pozostalym forumowicza rowniez dziekujemy za udzial w konkursie i za glosowanie w ankiecie.
Jak większości społeczności forum wiadomo, nagrodę w konkursie „Krzywe zwierciadło” wygrałacookie_jar.. ale nie wszystkim wiadomo o tym, iż ta wspaniała dziewczyna drugą połowę nagrody oddała mi za co bardzo, ale to tak bardzo z całego serducha chce jej podziękować. Na prawdę zależało mi na wyjedzie na koncert Pearl Jam a, ona mi to tak po prostu udostępniła... nie jestem w stanie opisać tego co czuje. Kiedy się o tym dowiedziałam.. miałam ochote mocno ją uściskać, no ale cóz, bariera.... to najlepsza chwila w moim zyciu..
Asiu, nie masz pojecia jak wielką mi przyjemność sprawiłaś..DZIEKUJE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum