Wiadomo lub nie wiadomo,ale patronatem koncertu perłowych powideł w naszej kochanej IV RP ma być Antyradyjo.Akcja ma ruszyć w styczniu...więc niektórym 1 stycznia nie tylko przyniesie kaca,ale może coś więcej
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
tia :/ ekstra. To bardzo dobrze że TYM RAZEM o nas pamiętają :/
ale tak pozatym wogóle z innej beczki :/
mam nadzieję że w Krakowie wybudują jakąś halę widowiskową bo naprawdę nie chce mi się za każdym razem jak jest jakiś fajny koncert jeździć do tego chorzowa... z całym szacunkiem dla chorzowa i Pearl Jamu
No podsumowanie- Pearl jam jest obłędny ale koncerty wychodziły im lepiej jak byli troszkę młodsi. tylko popatrzcie na clip do Even Flow
_________________ And yet I find
Repeating in my head
If I can't be my own
I'd feel better dead
mam nadzieję że w Krakowie wybudują jakąś halę widowiskową bo naprawdę nie chce mi się za każdym razem jak jest jakiś fajny koncert jeździć do tego chorzowa
Cholrea, cholera, cholera. Popieram.
Już to widze, jak mnie mausia puszcza w samotną podroż do Chorzowa. Podobno wygladam na delikatna i dlatego.
Cholera, cholera, cholera.
tez mam obawy co to starych, ja mlodziutka jestem:P ale w najgorszym wypadku ze starszym sie wezme i w tlumie go gdzies zgubie z kumplami;D takie zycie...
(delikatna :D)
taka mlodziutka ze nie bylam na rzadnym koncercie porzadnym, az wstyd troche sie przyznac, ale zycie przede mna... moze ktos dla mojego dobra opisac jak jest zajebiscie:)??
No jak geralny 13 to mus,że Nirvana...tak poważnie...coraz bardziej 100% robi się ta informacja...pomyślalem,że można by zrobić ustawkę forumowa i jakoś w punkcie zbiorczym sie poznać.Hole,Moth,Ja...wreszcie się zobaczymy life!!!
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
hmmmm... dla mnie, a za mnie, nie przepadam za nowymi znajomościami sorry . Pojawię się ze starą ekipą, ( HOWER ) tym razem nie ma, że tylko Nirvana ;)=, nie odpuszczę Ci kolejnego PJ, ani mi się śni, pierwsze co zrobię, to zakupię Ci bilecik i nie ma, że boli ;P , nie masz wyboru Jedziesz!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum