mam ważne pytanie i baaardzo ale to bardzo chciałbym o racjonalną odpowiedź, więc myślicie, że wpuszczą mnie z telefonem SE k750i ?? chciałbym zrobić dużo zdjęć i filmiki jakieś, ale z drugiej strony nie chce stracić telefonu :/
Kamer i aparatow bylo pelno. 40tys ludzi i bardzo aktywne grupy fanow moga nawet zmontowac jakies nieoficjalne DVD! ;) Problem w tym, ze jakosc dzwieku na takich nagraniach jest bardzo rozna.
Przeglądam filmiki, przeglądam. Było pięknie na Pearl Jam. Polska publika potrafi się bawić i widać, że kocha PJ. Eddie mówiący po polsku, niczym Benedykt XVI (jak to było gdzieś napisane na youtubie ), wspaniała muzyka, atmosfera... Zazdroszczę Wam tego wszystkiego.
Chcę jeszcze napisać o Linkin Park. Fakt, że podczas ich koncertu bylo jeszcze zupełnie jasno, a to stwarza pewien klimat, ale ludzie tam chyba posnęli. A szkoda, bo widzę, że Chester dał z siebie wszystko. Co, jak co, ale musicie przyznać, że potrafi śpiewać na żywo. Szkoda tylko, że skupili się chyba zbytnio na takich trochę balladowych klimatach. Mogli zrobić szoł z niezłym kopem.
Żałuję, że mnie tam nie było. To mógłby być koncert życia. :)
_________________ ***
Pay your money, babe. Now's your chance.
A szkoda, bo widzę, że Chester dał z siebie wszystko
Własnie tego do końca nie wiadomo, bo nie tylko ja, ale i większośc osob z którymi rozmawiałem twierdzi, że leaking park dali koncert z playbaku... takie przynajmniej odbieśliśmy wrażenie
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Nom, nie mieli żadnych pomyłek, ani sprzężeń! Pozatym wszystko tak jak w studiu było (przynajmniej jeden kawałek który kojarze jakoś bardziej).
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Własnie tego do końca nie wiadomo, bo nie tylko ja, ale i większośc osob z którymi rozmawiałem twierdzi, że leaking park dali koncert z playbaku... takie przynajmniej odbieśliśmy wrażenie
YodaM napisał/a:
Nom, nie mieli żadnych pomyłek, ani sprzężeń! Pozatym wszystko tak jak w studiu było (przynajmniej jeden kawałek który kojarze jakoś bardziej).
gdzie wy macie uszy?? wszystko jak w studiu? tak... jasne... sczególnie początek "From the inside" i całe "Breaking the habit" no i jeszcze finał... jejq... ja nie jestem fanem LP ale już nie robcie takich rzeczy... nie piszcie głópot... bo to chyba najwiekrza obraza dla zespołu... bo fakt... najgorszym dnem jest granie z playbacku...
Wystarczyło posłuchać. Breaking the habit było zagrane duużo bardziej słodko niż normalnie. No i parę razy zafałszował:) LP ani nie lubie, ani nie podziwiam, ale nie grali z playbacku i się nawet wybronili. Tyle im trzeba przyznać..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum