Wysłany: 2006-12-11, 20:13 PEARL JAM - CHORZÓW - 13.VI.2007
Poza oficjalnym potwierdzeniem na stronie www.pearljam.com wiadomo prawie na 100% że Pearl Jam przyjedzie do polski w 2007 roku.Termin przypuszczalny(prawie pewny) to 13 czerwca 2007 a dokładnie środa.Miejsce - Chorzów
Radujmy sie ludziki i ludki.Zrzędy won z tego tematu.Narzekajcie gdzie indziej.Posty nie na temat będą kasowane.
Pearl Jam fuckin' rocks!!!
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
A to mi poprawiłeś humor mr.JAMik Jak będzie pewne od razu rezerwacja urlopu i wpadam na kilka dni na ziemię,heh... I całkiem blisko z dojazdem to mnie stary podjarałeś!!! i co teraz kto pójdzie ze mnie spać ....
poprawione baj JAMik,pustak pijanyś już z tego powodu
JAMik dzieki za cynk na gadulcu.akurat lezalem z dziewczyna w lozku(bez kitu ) i jak przeczytalem to wyskoczylem jak po-je-ba-ny... a ona nic nie rozumiala bida (francuzka)
No to nareszcie mam dobry powod zeby do kraju wrocic wczesniej! Juz zaczynam sie rozgladac za biletami do kraju !
I'm still ALIVE!!!
Drobny edit by swappper:
wiem że fajnie leży sie z dziewczyna w łóżku ale nie wdawajmy się w szczegóły... trochę niepotrzebnych słów wycialem.
Z jednej strony nie takie plotki już się słyszało, z drugiej zaś moi informatorzy (a jakze) mowią, że coś w tym jest :) Ciężko mi się na ten temat wypowiedzieć, bo nie ukrywam, ale przez uczelnie jestem lekko do tyłu z informacjami.
W każdymbądz razie jakoś milej się robi człowiekowi na sercu jak takie coś czyta:)
zobaczmy...
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
no ja bym bardzo chciał ich zobaczyć w Polsce, ale nie na śląskim. no i uwierzę dopiero, jak zobaczę potwierdzenie na oficjalnej, bo już parę razy się zawiodłem na plotkach.
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Jammik... spodek o wiele bardziej wydaje mi się prawdopodobny niż stadion śląski. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tego koncertu właśnie w Chorzowie...
a propos samego koncertu... osobiście nie potwierdzę, że będzie to 13 czerwca, ale zespół ma w swoim planie kolejne tournee po Europie i sam fakt przyjazdu do naszego kraju jest bardzo prawdopodobny. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać. Biletów jak na razie nie sprzedają więc nie ma się czym martwić ;)
Jak będę znać jakieś szczegóły pomyślimy o jakimś after party
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
...też mi ten stadion nie pasował ;)= Zbyt otwarte by to było... Katowice spodek no proszę i owszem, ostatnim razem było wyjebanie w kosmos!!! Tym razem płyta jak w Pradze ;)= ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum