cóż, może faktycznie nie rozumiem przekazu... a jaki on jest?
ale nie zmienia to faktu, że mi się po prostu nie podoba :] uważam że te wymyślone tu na forum są o wiele lepsze.
_________________ Jesus take me to a higher place
... oh how I love to hate...
25 lat temu mnie tu jeszcze nie było widać przekaz tej koszulki musi pozostać dla mnie tajemnicą... może zgłębię ja gdy znajdę trochę czasu. poszukam wtedy odniesień kulturowych i kontekstów historycznych...
_________________ Jesus take me to a higher place
... oh how I love to hate...
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Ludziki..ja tez juz sobie zamowilem bilet.. ale..bede raczej bawil sie z ludzmi z AIC forum..lecz chcialbym takze poznac Was..
Jakby co..to ja to takie cos z napisem na kostce "People Shit"..dosc zauwazalne..wiec jakby sie ktos dopatrzyl..to napewno bede ja Chainer..wiec drzec mordy a napewno sie przywitam :) to tyle
No, no Swapp....jak będzie takie towarzycho to wymięknę
Poza tym fajnie będzie poszukać na takim małym stadionie, pośród kilku osób naszych forumowiczów Będę bacznie obserwowac wszystki nogi i głowy To może dopowiem jeszcze, że ja będę wyglądać jak mój avatar
_________________ Io sono il Lupo, impronte sulla neve, impronte presto cancellate...
...bue bue bue...
...ja nic nie wiem...nie mam nic do powiedzenia...
Wolfy, to juz bardziej ja przypominam ten avatar ;p
Btw. Niech mi powie jakis Warszawiak w jakis sposob bedzie jechal na koncert, to moze sie zbierzemy cala paczka i sie wyruszy dosc spora grupka do Chorzowa.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum