Wysłany: 2007-01-19, 19:29 Przygotowania do koncertu!
Yay! Jak juz oficjalnie wiadomo Pearl Jam zawita w Polsce!
Czas rozpoczac przygotowania do koncertu. Mamy troche czasu, nie zmarnujmy tego!
Niech Polska publicznosc zrobi show, ktorego muzycy nie zapomna do konca zycia!
Na poczatek: Co na flagach?
Post calkowicie zmieniony. | MaaD
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
No własnie... osobiście nie chciałbym reklanować forum na koncercie. Przychodzę na Pearl Jam żeby posłuchać muzyki i sie dobrze bawić a nie pokazywać wszystkim skąd jestem ;) w/g mnie sam napis "Welcome to Poland" na fladze nie jest złym pomysłem!
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Jak juz chcemy umieszczac adres forum, to tylko jako ewentualny dodatek do calosci. Oprocz flagi bardzo chetnie widzialbym jeszcze forumowa koszulke na koncert! W koncu bedziemy sie trzymac grupa!
Na jedna duza flage mozemy sie zawsze zlozyc. Nic tylko czekac na projekty, i flagi i koszulki. Graficy do dziela! YAY! Juz sie nie moge doczekac.
A może... Wpisujcie miasta które witają Pearl Jam!!!!! nie no, żartuję :P, może coś w stylu jakiegoś napisu "Pearl Jam, Can't find a better band, Can't find a better band", czy "Pearl Jam.. Try to erase this" klimacik :P
To akurat nie mój pomysł tylko kogoś z forum wishlist. Co ciekawe te forum te chce zrezygnować z tego hasła bo jest juz oklepane. Pojawiało sie w Europie na poprzednich trasach.
[ Dodano: 2007-01-29, 18:19 ]
A teraz kurna biletow na monachium kupic nie mozna. Serwer w 10c padl.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
A co z imprezą przed lub po koncercie? Odbędzie się coś takiego? Trzeba będzie gdzieś rozładować emocje, podniecenie po koncercie ;)= a podejrzewam, że koncert zakończy się po jakiś 3 godzinkach ( I WISH ) więc o godzinie 18:00 i prawdopodobnie KEEP ON ROCKIN... da nam kopa na koniec :)=. Nie mam zamiaru wracać o 18 do domu!i ;= A my z howerem lubimy się zabawić ;)=, reszta ekipy również!i :)=...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum