Pojawily sie spore trudnosci zwiazane z nasza forumowa koszulka na koncert Pearl Jam. Okazalo sie, ze wybrane przez nas projekty prezentuja sie beznadziejnie badz, w wypadku dobrej jakosci, koszt ich wytworzenia jest zbyt wysoki.
Z tego powodu przygotowalismy w gronie zarzadu specjalny, prosty wzor oparty na naszych forumowych kolorach i czcionce. Cena jaka trzeba bedzie zaplacic za taka koszulke to 30-35zl (zaleznie od zamowionej ilosci) + koszt przesylki.
PRZOD:
TYL:
Zdajemy sobie sprawe z tego, ze czasu jest malo a ilosc chetnych moze zmalec. Chcielismy jednak mimo wszystko przygotowac na koncert cos swojego. Prosze wszystkich zainteresowanych o deklarowanie sie na wyzej opisana koszulke w tym watku.
Wzor:
Magda, ilosc: 1, rozmiar: S
Franek, ilosc: 2, rozmiar: XL oraz L
Zamowienia zbieramy do srody (23.05.2007). W przypadku niedotrzymania terminow (co rowniez bedzie sie tyczyc wplaty na konto) bedziecie musieli przygotowac koszulke na wlasna reke. Zorganizowaniem wszystkiego zajmie sie YodaM (za co mu czesc i chwala)!
Schodami do nieba :) - Teraz pod niebem znaleźć mnie można :)
---
LOVE BUZZ - czyli stąd do wieczności :]
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Kij wie czy w L-ke wejde? Na wszelki wypadek zapodam sobie XL-ke ;)= ( taki zgrabny zarcik )
P.S. fajny projekt ;)=... ( wiem, wiem komentarze tu http://www.grunge-forum.c...ncert-vt743.htm ;)= )
Ok koniec zamówień... kto nie zdążył to przykro mi. Po podliczeniu wszystkich chętnych i obliczeniu ceny i kosztów koszulki powiadomie wszystkich zainteresowanych o cenach. Jako, że jest was mało, a to wiąże się z troszke większym kosztem koszulki (tak mi sie wydaje), to będzie możliwość wycofania się z jej kupna. Dziekuje wszystkim zainteresowanym :)
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Prosze o wplacanie $ do srody, zebym sie z tym wszystkim wyrobil ;)
---
Ludzie, pospieszcie sie z wpłatami, narazie 2 osoby mi zapłaciły! Mam czas tylko do środy, czyli do jutra!!! I podawajcie adresy!!
---
Wysłany: 2007-06-20, 19:45
!!!UWAGA!!!
W związku z akcją koszulek Pearl Jam powstały t-shirty przedstawione w w/w projekcie. Osoby chętne do ich nabycia, skontaktowały się z Yodą... zresztą... sami zainteresowani wiedzą o kogo chodzi.
Do rzeczy:
Pomimo jak najlepszych chęci, nastąpiły drobne (?) problemy związane z szatą graficzną oraz terminami dostarczenia t-shirtów.
Po pierwsze - ... koszulki na koncert PJ doszły... po samym koncercie. Z tego co mi wiadomo, niektórzy dostali je w piątek (np. MaaD)lub też w sobotę, po koncercie. Samo zamówienie zostało złożone na tydzień przed koncertem, przesyłka miała iść priorytetem, więc opóźnienie jest jak najbardziej niezrozumiałe i dziwne.
Po drugie - wspomniałem o szacie graficznej - to, co zostało dostarczone przez sklep, różni się nieco od ukazanego na początku tematu projektu.
TU macie zdjęcia koszulki z opóźnionego zamówienia:
I teraz najwazniejsze. Jeżeli ktoś (z tych osób, które zamawiały koszulki przez Yodę) chce zwrócić t-shirt, niech da znać w tym temacie. Postaramy się zrobić co w naszej mocy, żeby załatwić tę sprawę ze sklepem.
Proszę tylko zgłaszać się jak najszybciej, bo na sprawy zwrotu (o ile się w ogóle uda) mamy ograniczony czas (bodajże 2 tygodnie od otrzymania paczki, ale nie dam sobie ręki uciąć ;) ).
Wysłany: 2007-06-21, 08:27
Szczerze mówiąc to nie przeraził mnie wygląd, tylko wielkość tejże koszulki
masakra... brat jak mnie w niej zobaczył od razu wyśmiał! niby zamówiłam [eSkę a jak porównałam z innymi moimi koszulkami to wyszło, że jest ciut większa niż eLka
...aż strach pomyśleć jak wygląda XXXL
Sama koszulka nie jest zla. Mi wprawdzie bardziej pasowala by M'ka niz L'ka, ale z doswiadczenia wiem, ze jesli komus nie chce sie pieprzyc z praniem w rekach to tak czy siak rozmiar sie skurczy (moja XL'ka Pearl Jamu juz jest na mnie za mala).
Chodzi o sam fakt jak sklep w ktorym zlozylismy zamowienie leci z nami w wuja. Pierwsza sprawa to termin nadeslania. Pamietam jak YodaM pisal im, ze zalezy nam na dostarczeniu przed sroda. Obawiam sie jednak, ze w tej kwesti nie mozemy im nic zrobic, gdyz sklep zastrzega sobie prawo do ewentualntych opoznien (do 14 dni od daty zamowienia).
Druga sprawa to niezgodnosc z zamowionym projektem. Nie dosc, ze czcionka rozni sie od naszej forumowej to kolor jest zupelnie inny. YodaM wyslal im caly nadruk w sposob profesjonalny a oni tak czy siak zrobili z tego swoja wersje.
O ile dobrze kojarze, w takiej sytuacji przysluguje nam prawo do zwrotu (zreszta przy tranzakcjach internetowych przepisy sa dla konsumenta bardzo na korzysc). Mysle wiec, ze istnieje duza szansa odzyskania swoich 31zl. Jedyny minust to stracone 6,50 (koszt wysylki) i jeszcze pare zlotych na przeslanie paczki do sklepu.
Jezeli firma w ktorej zamawialismy koszulki wreszcie zechce sie odezwac (bo nie reaguje od dobrego tygodnia), sprobuje z nimi wynegocjowac zamiane koszulek na nasz wlasciwy projekt. Mam nadzieje, ze na tego typu transfer pojawi sie wiecej chetnych niz ja sam.
A oto MaaD w forumowej koszulce. I prosze nie zlewac z mojego pseudo groznego wyrazu twarzy.
I jeszcze jedno, nigdy nie zamawiajcie koszulek w Bodmanie (www.bodman.com.pl).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum