Wysłany: 2007-06-08, 12:30 Spotkanie po koncercie Pearl Jam
W związku z tym, iż chcielibyśmy zorganizować jakieś spotkanie po koncercie muszę wiedzieć kto byłby zainteresowany późniejszym wypadem na piwo/soczek z ekipą G-F.
Proszę pisać kto by chciał i ile może zostać. Najlepiej jakby cała lista była sporządzona już dzisiaj.
1. Swapper - do oporu
2. Maad - do białego rana
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
3. YodaM - moge zostać do 14, pewnie gdzies do południa. :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Myślałam o tym, ale nie mogę zagwarantować, że mogłabym w spotkanie uczestniczyć. Powrót mam dopiero rano, ale nie będę sama, poza tym jestem totalnie niezorganizowana i nie potrafię planować. Jeśli będę mogła to dołączę chętnie.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Myślałam o tym, ale nie mogę zagwarantować, że mogłabym w spotkanie uczestniczyć. Powrót mam dopiero rano, ale nie będę sama, poza tym jestem totalnie niezorganizowana i nie potrafię planować. Jeśli będę mogła to dołączę chętnie.
podpisuję się pod każdym słowem hiroszimy, jadę z grupą i mam powrót nad ranem a jak da radę to spróbuję się pojawić
Hmm ja bardzo chętnie ale niestety nie będe mógł poznieważ dojeżdżam samochodem z koleżnką jej tata będzie czekał i jestem od nich 'uzależniony' może tak spotkanie przed koncertem?? i wypadzik na piwko/soczek ??
Ja mam powrót rano, koło 7.00. Będe z kumplami i nie wiem, co oni o tym myślą. Gdzie w ogóle mielibyśmy się spotkać?
_________________ We chase misprinted lies
We face the path of time
And yet I fight
And yet I fight
This battle all alone
No one to cry to
No place to call home
Po koncercie Wolfy dzwoni do ciotki, która nas zgarnie. Pytanie tylko, ile po koncercie Wiolka do niej zadzwoni....
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum