ja naiwna.. dalam swojego maila dwom roznym osobom, ktore robily zdjecia, z prosba o wyslanie chociaz kilku.. poki co- zero odzewu.. jeszcze czekam :)
_________________ "Był potwornie cichy i potwornie kochany (...) Wciąż usuwał się w cień, rzadko spoglądał w górę. Cholernie nieśmiały surfer o wielkim sercu z odrobiną ironii."
Z moich informacji wynika, ze szanowny kolega Pustak nastukał kilkadziesiat fotek, lecz niestety, jak dotąd nie dał znaku życia, a na dodatek spóźnił sie na samolot do Irlandii... Jak donoszą wyspiarskie fairys nadal nie dysponuje on stałym dostepem do sieci... Poczekamy - uwidzim...
P.S. Zazdroszczę wszyskim szczęśliwym, którzy mogli widziec ekipę PJ w akcji........
Jak wrażenia?....
Następnym razem postaram się otworzyc oczka ;P... Hmmm... Było tak słonecznie, że musiałem ... no nic, czasami tak bywa ;)=. A i fajnie było was na 3 SEKUNDY widziec ;= dla was pozdrowionka ...
heh wszystkie zdjęcia zostały zrobione jak już popędziłem pod scenę celem wyczekiwania aż fani LP wyjdą,a przynajmniej część zrobi miejsce.W sumie udało się
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum