ok coś również udało mi się pstryknąć ;)=... Jakość jest jaka jest, no niestety MaaD zapodał sobie na chwilkę mój aparacik i są tego efekty, coś ty mi tam poprzestawiał? ;P ;)=... Lecz lepszy rydz niż NIC :P... Większość zdjęć to typowy pstryk w tak zwane niebo, troszkę się działo w około mnie i gwiazd, innych aparatów, samych dłoni itd, chyba nie chcecie oglądać ;)...
Na dzień dobry, hmmm może na dobranoc ;)= wieczór :)=... hehehe!
... poniższe zdjęcie MaaD osobiście zapodał i .... właśnie wtedy coś się stało z aparatem ;)=...
... i po koncercie :(...
_________________ VIVA LA PEARL JAM! '93 & V.S! 1997 & 2001!
Nie wiem jakie wy macie prywatnie kolekcje video z tego koncertu ja mam na dysku słabej jakości, większość właściwie bardzo słabej, ale do kolekcji brakuje mi trzech utworów "Hail, Hail", "Lukin" i "Servered Hand", dodam że pozostałe nie mam większościowo w pełnych wersjach a zazwyczaj pełne czasowo utwory są gorszej jakości. Zamierzam jakoś to ze sobą posklejac i zrobić wątpliwy film koncertowy jak ktoś czegoś potrzebuje jakies video mogę udostępnić, jak złożę te puzle nawet bez brakujących części to wrzucę gdzieś na serwer i dam linka,
mam już zrobione (przyznam szczerze tragicznej jakości) dvd z koncertu, wystarczy przerobić format dvd na avi i wyśle linka.
Zbieranka jest z youtube, te filmiki sciągnąłem dawno, dzisiaj je skleiłem i nagrałem w formacie dvd na płytę. Nie jest to pełny koncert, niektóre utwory trwają niecałą minutę, inne są prawie w całości lub całe, czasami nawet jest kilka takich samych np trzy razy Black - jedno ma dobry dźwięk, inne lepszy obraz a jeszcze inne sa nagrane w całości stąd podwójne i potrójne te same piosenki z tego koncertu.
Nic nadzwyczajnego ale chętnie się podzielę :)
Nie jest to pełny koncert, niektóre utwory trwają niecałą minutę, inne są prawie w całości lub całe, czasami nawet jest kilka takich samych np trzy razy Black - jedno ma dobry dźwięk, inne lepszy obraz a jeszcze inne sa nagrane w całości stąd podwójne i potrójne te same piosenki z tego koncertu.
Z tego co wiem to pan "AllanPatton" posiada całość i to w dobrej jakości, np:
Pearl Jam -Black/We Belong Together Part II (Live in Poland)
;)
że zacytuję :
AllanPatton napisał/a:
Niema za co :)
Ps. Nagrałem cały koncert...
...pół roku temu, rozmawiałem z nim na ten temat... no ale skończyło się tylko na wstępnych rozmowach, moja wina Mam nadzieję iż jak będę w kraju to załatwię to jak należy i może coś z tego będzie???
Tak czy inaczej, z chętnością jordi zapodam sobie i twoje dvd :)... Oczywiście wielkie dzięki za Twoją pracę nad tym tematem... Oi ludziki ;p
Tak czy inaczej, z chętnością jordi zapodam sobie i twoje dvd :)
oczywiście, z chęcią bym zobaczył ten "normalniejszy" składak koncertowy, bo zapewne ten gość taki ma :P
jutro albo pojutrze będzie już na serwerze, ale miejscami tego nie da się w powiększeniu ekranu oglądać ostrzegam ;]
składak koncertowy, bo zapewne ten gość taki ma :P
hmmmm.... czy to taki składak? Koncert pocięty odpowiednio na poszczególne numery, o ile wiem ;)
Chyba można mu wierzyć, przeglądając jego profil na UTUBE... to chyba "gość" nie pociskał by kitu i wydaje się być wiarygodny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum