Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Zdjęcia, filmiki, nagrania po koncercie Pearl Jam
Autor Wiadomość
pustak 
not 4 u!

Wysłany: 2007-06-26, 22:53   

ok coś również udało mi się pstryknąć ;)=... Jakość jest jaka jest, no niestety MaaD zapodał sobie na chwilkę mój aparacik i są tego efekty, coś ty mi tam poprzestawiał? ;P ;)=... Lecz lepszy rydz niż NIC :P... Większość zdjęć to typowy pstryk w tak zwane niebo, troszkę się działo w około mnie i gwiazd, innych aparatów, samych dłoni itd, chyba nie chcecie oglądać ;)...

Na dzień dobry, hmmm może na dobranoc ;)= wieczór :)=... hehehe!

... poniższe zdjęcie MaaD osobiście zapodał i .... właśnie wtedy coś się stało z aparatem ;)=...

... i po koncercie :(...

MaaD 

Wysłany: 2007-06-27, 00:09   

Cytat:
MaaD zapodał sobie na chwilkę mój aparacik i są tego efekty, coś ty mi tam poprzestawiał? ;P ;)=

O ja jebie, powaznie cos spieprzylem? :mrgreen:
Jedyne co naciskalem to przycisk wlaczenia i robienia zdjecia. Yyhh, sorry pustaczku. ;-)
I uprawiać fantastyczny sport."

jordi 
Grzesiek

Wysłany: 2008-02-13, 16:43   

Nie wiem jakie wy macie prywatnie kolekcje video z tego koncertu ja mam na dysku słabej jakości, większość właściwie bardzo słabej, ale do kolekcji brakuje mi trzech utworów "Hail, Hail", "Lukin" i "Servered Hand", dodam że pozostałe nie mam większościowo w pełnych wersjach a zazwyczaj pełne czasowo utwory są gorszej jakości. Zamierzam jakoś to ze sobą posklejac i zrobić wątpliwy film koncertowy jak ktoś czegoś potrzebuje jakies video mogę udostępnić, jak złożę te puzle nawet bez brakujących części to wrzucę gdzieś na serwer i dam linka,

jordi 
Grzesiek

Wysłany: 2009-02-09, 22:17   

mam już zrobione (przyznam szczerze tragicznej jakości) dvd z koncertu, wystarczy przerobić format dvd na avi i wyśle linka.
Zbieranka jest z youtube, te filmiki sciągnąłem dawno, dzisiaj je skleiłem i nagrałem w formacie dvd na płytę. Nie jest to pełny koncert, niektóre utwory trwają niecałą minutę, inne są prawie w całości lub całe, czasami nawet jest kilka takich samych np trzy razy Black - jedno ma dobry dźwięk, inne lepszy obraz a jeszcze inne sa nagrane w całości stąd podwójne i potrójne te same piosenki z tego koncertu.
Nic nadzwyczajnego ale chętnie się podzielę :)

pustak 
not 4 u!

Wysłany: 2009-02-10, 19:34   

dzień dobry, tym razem na poważnie ;)

jordi napisał/a:
Nie jest to pełny koncert, niektóre utwory trwają niecałą minutę, inne są prawie w całości lub całe, czasami nawet jest kilka takich samych np trzy razy Black - jedno ma dobry dźwięk, inne lepszy obraz a jeszcze inne sa nagrane w całości stąd podwójne i potrójne te same piosenki z tego koncertu.

Z tego co wiem to pan "AllanPatton" posiada całość i to w dobrej jakości, np:

Pearl Jam -Black/We Belong Together Part II (Live in Poland)

;)

że zacytuję :

AllanPatton napisał/a:

Niema za co :)
Ps. Nagrałem cały koncert...

...pół roku temu, rozmawiałem z nim na ten temat... no ale skończyło się tylko na wstępnych rozmowach, moja wina :shock: Mam nadzieję iż jak będę w kraju to załatwię to jak należy i może coś z tego będzie???

Tak czy inaczej, z chętnością jordi zapodam sobie i twoje dvd :)... Oczywiście wielkie dzięki za Twoją pracę nad tym tematem... Oi ludziki ;p

jordi 
Grzesiek

Wysłany: 2009-02-10, 19:48   

pustak napisał/a:
Tak czy inaczej, z chętnością jordi zapodam sobie i twoje dvd :)

oczywiście, z chęcią bym zobaczył ten "normalniejszy" składak koncertowy, bo zapewne ten gość taki ma :P
jutro albo pojutrze będzie już na serwerze, ale miejscami tego nie da się w powiększeniu ekranu oglądać ostrzegam ;]

pustak 
not 4 u!

Wysłany: 2009-02-10, 20:03   

Cytat:
składak koncertowy, bo zapewne ten gość taki ma :P

hmmmm.... czy to taki składak? Koncert pocięty odpowiednio na poszczególne numery, o ile wiem ;)
Chyba można mu wierzyć, przeglądając jego profil na UTUBE... to chyba "gość" nie pociskał by kitu i wydaje się być wiarygodny...

Odpowiedz do tematu