Wysłany: 2007-06-14, 11:46 Zdjęcia, filmiki, nagrania po koncercie Pearl Jam
Prosimy wszystkich, którzy byli na koncertach Pearl Jam w tym roku o nadsyłanie zdjęć, nagrań video i audio, oraz relacji na adres: swapper@poczta.onet.pl Zebrane materiały umieścimy w naszym serwisie w odpowiednich działach.
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Ostatnio zmieniony przez YodaM 2007-06-15, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Maryha, fakt, kopiowałem podpisy z grona i nie zauważyłem tego błędu. Już poprawiam.
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Maad moimi siłami doszłam do wniosku iż po "nie każdego dnia" jest napisane: jedziemy przez (tu lekkie zakłopotanie )"las?"by dojechać na koncert. Dziękujemy że z nami jesteście skądkolwiek jesteście. "Jeśli"? .....będę dalej mówić już po angielsku żeby nie mówić niczym pięciolatek:)
_________________ Delikatny przypływ...
Myśli przybywają jak motyle..
"Dobry wieczór Chorzów!
Nie każdego dnia jedziemy przez las by dojechać na koncert
Dziękujemy, ze z nami jesteście, skądkolwiek jesteście.
I jeśli to ok będę dalej mówić już po angielsku żeby nie mówić niczym pięciolatek"
lol
Cytat:
ojj... chyba przeciętny pieciolatek mowi lepiej :) ale to ze staral sie mowic po polsku bylo tak urocze, sympatyczne i mile, ze nie mozna sie czepiac "drobnych bledow" :) Eddie - You are BEST!
To sa komentarze z Youtube na ten temat :)
---
Obejrzawszy te kawałki jeszcze bardziej wam zazdroszczę! Nie ma mowy! Następnego koncertu nie opuszczę! <ściana> Edi się postarał. Ładnie mu wyszła przemowa, zważając na to, że język polski wcale tak łatwy nie jest:)
_________________ "Człowiekowi godzi się starać tylko o taką wiedzę, która jest na miarę jego zdolności."
To istotnie był przejmujący moment, bo rzadko kiedy taka legenda traci czas na łamanie sobie języka naszą polszczyzną! W tym momencie Eddie kupił całą publikę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum