to ja powielę tam parę osób, pisząc że również będę oczekiwał tych numerów ;)
no... a tak prywatnie, to by nie zbaczać z tematu, właśnie kończą się tegoroczne wakacje, które spędziłem w doborowym towarzystwie 2 księżniczek ( i nie tylko ) :) tego mi trzeba było. pomyśleć, dwa małe potwory potrafiły człowiekowi dać tyle radości, przez tak krótki okres. no nic ... teraz pozostanie już tylko czekać do kolejnego spotkania, a w między czasie zająć się sztuką, tym co naprawdę kochamy :) oi.
Udała się wędrówka po pobliskim lesie, łażenie po drzewach, jam session. Udała się również nocna kąpiel w wannie połączona z czytaniem ciekawego felietonu Kazika.
_________________ ZAKSA Kędzierzyn-Koźle, wielokrotny Mistrz Polski, medalista siatkarskiej Ligi Mistrzów i Pucharu CEV!
Szły mróweczki przez zielony las...
i śpiewały cichuteńko tak:
DO BOJU, DO BOJU, DO BOJU KĘDZIERZYN!
nowa płyta BRAD czyli "Best Friends?" Mam pytanie. Czy istnieje na forum temat o tej grupie muzycznej, bo nie mogę znaleźć? nawet za pomocą opcji "szukam". Może coś źle robię?
no proszę, ktoś o tym napisał :) dobra płyta, całkiem jak BRAD ;)
drugi numer i czwarty, należą do faworytów! reszta to smuty, jak na dzień dzisiejszy.
Jeszcze parę wkrętek płytką i podejrzewam, że trafi w serce ... nie tylko moje. I wish ;)
cholera Jamus, jak to możliwe, że tylko ty mnie tu rozumiesz ;)
inni się spinają, a TY? ... jak tylko znajdę czas, dam Ci znać :)
hmmm ... pustak bo Ci przelecę kosą po nogach i upadniesz z dużej wysokości
Było napisane "rozejrzyj się, przysłuchaj i wysłuchaj" czy jakoś tak ... reszty się domyśl!
Jakby to nie było trywialne i oczywiste, to kryzys i różne koleje losu nie ułatwiają w oszczędzaniu...no a dla mnie to już w ogóle to marzenie,gdy trzeba rzeczy dnia codziennego łatać i nie ma czasu na takie marzenia.
UDAŁO SIĘ JEDNAK!!!
Kiedy w sierpniu upatrzyłem Sobie to wiesło to wydawało mi się,że spełznie na niczym,albo,że znowu będę musiał się ostro ograniczyć i TO OSTRO...a jednak nie. Po ponad 4 miesiącach wyrzeczeń i cięzkiej pracy z nieocenioną pomocą przyjaciela udało mi się i wczoraj złożyłem zamówienie na G&L Rampage - Jerry Cantrell signature guitar
Jak dobrze pójdzie to przed świętami będzie moja a jak BARDZO dobrze los się sprawi,to nagram na niej gitary na 2 album poligonu.Był czas nagrywania na gitarze za 200zł ale WRESZCIE nastąpił czas by i ten element zastąpić tym właściwym.Walka się opłaciła!
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Co się udało... odeszliśmy od ojczyma. Finansowo się ustatkowaliśmy.
Znalazłem w końcu zespół. Nawet dwa. Byłem na Melvinsach i AC/DC. Mam cel w życiu. Mam też wspaniałą dziewczynę i mam marzenie które jest do spełnienia. Znalazłem siebie i chyba jestem szczęśliwy.
To się udało...
Co się udało... odeszliśmy od ojczyma. Finansowo się ustatkowaliśmy.
Znalazłem w końcu zespół. Nawet dwa. Byłem na Melvinsach i AC/DC. Mam cel w życiu. Mam też wspaniałą dziewczynę i mam marzenie które jest do spełnienia. Znalazłem siebie i chyba jestem szczęśliwy.
To się udało...
Szczerze gratuluję, zazdroszczę i oby tak dalej
U mnie co się udało... Właściwie ostatnio raczej wszystko się wali, ale znajduję więcej czasu na czytanie książek, jeśli to można podpiąć pod sukces z którego się można cieszyć.
Co ja gadam, oczywiście, że można, z najmniejszych rzeczy nawet trzeba :D Ostatnio szukam plusów wszędzie, gdzie się da, inaczej bym zwariowała
U mnie co się udało... Właściwie ostatnio raczej wszystko się wali, ale znajduję więcej czasu na czytanie książek, jeśli to można podpiąć pod sukces z którego się można cieszyć.
Co ja gadam, oczywiście, że można, z najmniejszych rzeczy nawet trzeba :D Ostatnio szukam plusów wszędzie, gdzie się da, inaczej bym zwariowała
Dziękuję. Zawsze może być lepiej i zawsze może być gorzej. Najważniejsze by widzieć pozytywy. Bo te zawsze są.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum