Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: swapper
2009-09-20, 10:41
Backspacer

Ulubiona piosenka to:
Gonna See My Friend
8%
 8%  [ 6 ]
Got some
13%
 13%  [ 10 ]
The fixer
8%
 8%  [ 6 ]
Johnny Guitar
5%
 5%  [ 4 ]
Just Breathe
9%
 9%  [ 7 ]
Amongst the Waves
16%
 16%  [ 12 ]
Unthought Known
12%
 12%  [ 9 ]
Supersonic
8%
 8%  [ 6 ]
Speed of Sound
6%
 6%  [ 5 ]
Force of Nature
4%
 4%  [ 3 ]
The End
5%
 5%  [ 4 ]
Głosowań: 26
Wszystkich Głosów: 72

Autor Wiadomość
garnek 
garnek

Wysłany: 2010-02-13, 11:54   

JAMik napisał/a:
PJ "starzeje" się z godnością.
Zgadzam się w zupełności.
JAMik napisał/a:
Dodać trza,że płytka jest dobrze nagrana,bardzo energicznie
Cóż można więcej powiedzieć?Sama prawda. :111:

karia123

Wysłany: 2010-02-14, 19:03   

pustak. Martwię sie o Ciebie.Takie wahania nastrojów i zmiana zdania... czyżby kryzys wieku średniego?

ja tam uważam, że płyta jest niezła. Jak powiedziałam już wcześniej, martwiłam się, że za łatwo mi w ucho wpadła i rzeczywiście - ciut płytka w porównaniu z ich innymi płytami. Ale i tak jej słucham, bo lubię.

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-02-17, 23:39   

karia123 napisał/a:
pustak. Martwię sie o Ciebie.Takie wahania nastrojów i zmiana zdania... czyżby kryzys wieku średniego?

pozwolisz? ...że co? zryło ci za przeproszeniem czaszkę? powiedź słonko, kto Cię tak skrzywdził? jeżeli złotko to byłem ja? to wybacz ;) tak na dzień dobry, powiało chłodem :)
no serce... a jak tam twoje podboje? tzn. przypominasz sobie temat? podajże jakiś poster miał być, czy co? projekt działa, czy nie?
hmmm... bacek? więc rozkoszy, Ty moja ulubienico, temat jest prosty... prawda? wiem dobrze, że znasz się na czekoladzie, to... w czym problem?

Nie zauważyłaś "ZBYT SZYBKO I NIE PRZEMYŚLANE!" ... może podniecałem się wcześniej ( ot to cała reakcja chemiczna ) tym albumem, lecz na dzień dzisiejszy mam chama w głowie co do tej płyty.

I pytanie... czy ty w Ciąży nigdy nie byłaś? inaczej, może miesiączki jeszcze nie dostałaś i nie wiesz jak to działa? ;p ;)

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2010-02-18, 20:46   

proponuję poluzowanie worów, bo ktoś tu się straszliwie spina. :-/

karia123

Wysłany: 2010-02-18, 22:04   

chyba komuś na odcisk weszłam
;)

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-02-18, 23:34   

wieczór napisał/a:
proponuję poluzowanie worów, bo ktoś tu się straszliwie spina. :-/

karia123 napisał/a:
chyba komuś na odcisk weszłam
;)

hahaha.. :shock: teraz to rozbawiliście mnie po same uszy panowie! :roll:

Chyba tak do końca, to nie rozumieliśmy się dziewczyny 8-) ... i bądź tu mądry i pisz wiersze? :roll: ... przepraszam, lecz moja niezrozumiałość-dosadności w przekazie jest zbyt wymagająca chyba dla was? ;p
Je-ju, a ja się dziwię, że świat jest tak niezrozumiały dla dzieci?

Panienko wieczór wybacz moje zachowanie, lecz o czym Ty piszesz??? spina? zepnij sobie mózg, to może zadziała ;p ;) Karierę jeszcze zrozumiem, wiesz "ten pierwszy raz" i w końcu czekolada :roll: ... ;) Wybaczcie lecz nie będę się powtarzał ;p :)

psyt... panie Moth jak pan nie wróci na forum i reszta mecenasów to się zepnę i nie będę pisał poważnie ;) ;P
Ostatnio zmieniony przez pustak 2010-02-21, 05:33, w całości zmieniany 1 raz  

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-02-19, 09:47   

czy mi się wydaję czy zamiast chwalenia lub nie najnowszego dorobku pearl jam piszecie od rzeczy?Może lepiej byście zmienili temat albo gdzie indzie skakali sobie do gardła,co?

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-23, 12:45   

Cytat:
czy mi się wydaję czy zamiast chwalenia lub nie najnowszego dorobku pearl jam piszecie od rzeczy?Może lepiej byście zmienili temat albo gdzie indzie skakali sobie do gardła,co?

wypraszam sobie takie zachowanie :roll: ;) pot czasami tak trzeba, by ktoś nie zwariował? :roll: ;) To, że od czasu do czasu, ludziki się nie dogadują pomiędzy sobą to chyba normalne? prawda? życie? a i temat się nie robi "ZBYT" nudny :)

stiwi 
(=

Wysłany: 2010-07-22, 18:08   

No da się posłuchać :mrgreen: miła dla ucha w sumie.
Zabrzmię teraz prosto i nieoryginalnie, ale nie ma to kur*a jak stary dobry PJ. 8-) a to już niestety nie to samo.

mrowka_eliza 

Wysłany: 2011-01-20, 22:56   

lukaszo napisał/a:
Speed Of Sound jest jak dla mnie przyzwoite,ale bez rewelacii,zaznacze że nie słyszałem jeszcze wersii demo i nie moge narzekac jak bardzo zepsuli ten kawałek :-P

już możesz :)

:121:

lukaszo 

Wysłany: 2011-01-20, 23:59   

o dzięki,Normalnie bym nie szukał,ale jak mi pod nos podsuwają to co mam nie brac ;-)

Ale do rzeczy:
mrowka_eliza napisał/a:
już możesz

Boże,jak oni zepsuli ten kawałek :mrgreen:

garnek 
garnek

Wysłany: 2011-01-21, 09:36   

Po przesłuchaniu demo "speed of sound" nie wiem czemu twierdzicie,że zepsuli ten kawałek.Zrobili z tego bardzo ładny utwór,przy którym można pięknie zatańczyć z partnerką lub partnerem.Jeśli się potrafi oczywiście tańczyć :mrgreen: .

Followill 

Wysłany: 2011-03-28, 14:10   

Jeśli macie Backspacera, to które koncerty ściągneliście? Które są wg Was najlepsze? :-D

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2011-03-28, 19:20   

Odważyłem się jakiś czas temu to zrobić ;p i nie żałuję :mrgreen: Proszę bardzo, polecam ten z: 2010-05-15 XL Center, Hartford, CT, USA choć jakość jest niezbyt dobra, daje poweru w mózg ;) świetny set i dobra publika :)

mosquito 

Wysłany: 2011-03-28, 20:27   

A ja wybrałam Grand Rapids 05.17.2006 i Mansfield 06.28.2008... i też nie żałuję ;-)
Długo nie mogłam się zdecydować ;-) ale w końcu wybrałam te, których setlisty najbardziej mi pasowały i jakby lekko się uzupełniały... No i patrzyłam też na jakość nagrania - zamiast GR chciałam poczatkowo ściągnąć inny, chyba ten, który wybrał pustak, ale jakosć była bardzo kiepska i zrezygnowałam...
Z GR miałam już wcześniej kilka kawałków i bardzo mi się podobały, bo i Eddie w niezłej formie, a i publiczność rewelacyjna... od samego poczatku ;-) I chyba przez przypadek udało mi się wybrać jedne z najdłuższych, jeśli nie dwa najdłuższe ;-) , z oferowanych do wyboru koncertów. To też dodatkowy plus :mrgreen:

Odpowiedz do tematu