To jest delay z reverbem i w niektórych miejsach podwójnie nałożonymi wokalami.To są mixy wokali do Ten'a.Wokal na tej płycie brzmi rpzestrzennie dzięki temu,że SAM W SOBIE ma ogromne ilosci efektów.Gdy nałozy sie reszte to nie słychać tego AŻ tak,tylko jest efekt przestrzeni.Tak jak pisałem.To pokazuje ILE efektu trzeba dodać(czasem wydaje się,że przesadzone) by w CAŁOŚCI brzmiało to normalnie
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Pot,krew i łzy,kontrola,wkurwienie i samotność,alienacja,historia,która zmieniła wszystko,oceany,które są spokojne,ale gdzie prowadzą? Ktoś przemówił,widownia była spora,ale kto tak słucha? Spadam nisko,widzę dno,ale nie mogę go ciągle dotknąć,dokąd ten świat tak kurwa pędzi? w takim ogrodzie się zagubisz,obroń się z rękami związanymi...Tato odwal się ode mnie i daj mi spokojnie żyć...
dowolny cytat,akurat leci...Jeremy spoken class today...
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
moim pierwszym albumem PJ było Vs. 'Ten' polecił mi mój drogi znajomy, który jest bardzo egzystencjalnym człowiekiem więc uwierzyłam że skoro on mówi że to magia to musi to być ona. i nie rozczarowałam sie.
_________________ Wpatruje sie w księżyc, tam ciemność jest jasna.
Wielkie wrażenie wywiera na mnie "Oceans", piękna kompozycja, piękny utwór.
Gdy słucham, wręcz pływam. Tak, "Oceans" zawładną mym umysłem.
Zaczynam się przekonywać do Pearl Jam, do płyty "Ten"
Postaram się jak najczęściej dzielić z wami, moimi przeżyciami na temat twórczości tego zespołu.
Widzę w was prawdziwą pasję. Więc Pearl Jam musi mieć coś pięknego w sobie, by pisać o nich godzinami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum