Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: swapper
2007-07-25, 20:57
Jar Of Flies

Który utwór podoba Ci się najbardziej ?
1. Rotten Apple
40%
 40%  [ 12 ]
2. Nutshell
40%
 40%  [ 12 ]
3. I Stay Away
3%
 3%  [ 1 ]
4. No Excuses
3%
 3%  [ 1 ]
5. Whale & Wasp
0%
 0%  [ 0 ]
6. Don't Follow
13%
 13%  [ 4 ]
7. Swing On This
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 30
Wszystkich Głosów: 30

Autor Wiadomość
Dziki 
Dziki

Wysłany: 2007-11-06, 09:38   

kiedy jej słucham odpływam...to ostatni bastion mojej prywatności w całym tym zgiełku...zawsze słuchałem jej kiedy zakuwalem do sesji...zawsze zdawałem...dziś po latach przypomniałem sobie o tej płycie...pamiętam jakie miałem kiedyś marzenia kiedy jej słuchałem...wszystkie niespełnione...one są jak sen...spokój...sen...

lukaszo 

Wysłany: 2008-09-14, 09:45   

Cytat:
kiedy jej słucham odpływam

Mam tak samo ;-) Rotten Apple powoduje,że mam dreszcze na całym ciele. Nutshell ma z koleii piękny tekst i genialną solówke,jak wiadomo to hymn alicii.Następne I Stay Away z partią smyczków.Tak notabene ta piosenka posiada niezły teledysk.No i No Excuses,jak tego słucham to zawsze poprawia mi sie humor.Instrumentealny Whale & Wasp to Na dzisaj moj faworyt na płycie-Jutro pewnie będzie inny ;-) Don't Follow ,za pierwszym przesłuchaniem przyznam ze zaskoczył mnie ten utwór,ale sie przekonałem
w Swing On This urzeka mnie za to refrenem

ogulnie Swietny album,Chuba nigdy mi sie nie znudzi ;-)

Eorhen 

Wysłany: 2010-04-02, 11:30   

Najgorszy wybór, jakiego dokonałem- puścić Jar Of Flies w trakcie nauki do klasówki. Odpłynąłem, straciłem świadomość tego, co czytam.
Mój pierwszy kontakt z Jar Of Flies- również z Alice In Chains, nastąpił przed tegoroczną wigilią. Pan od dodatkowego angielskiego nagle dał mi tą kasetę. Choć z początku przesłuchałem ją dwa razy, z czasem zakochałem się w tym. Bez wątpienia, moja najukochańsza płyta (w moim przypadku kaseta) Alicji <3.

Baczu 

Wysłany: 2010-04-24, 13:37   

Przepiękna płyta. Podpinam sie pod słowa kolegi wyżej, człowiek słuchając Jar of flies odpływa w nieznane rejony, fenomenalna, depresyjna (głównie przez liryki) muzyka, mój faworyt to zdecydowanie Nutshell, no poprostu cudo.

Susbiria 
KANGUR

Wysłany: 2010-04-24, 19:29   

Jest piękna, genialna, cudowna. Kiedy ma się doła to chyba nie można słuchać nic innego. Nawiasem mówiąc... moja ulubiona płyta Alice in Chains. Faworyt tutaj to "Don't Follow"...

Robin 

Wysłany: 2010-05-31, 15:24   

Moja ulubiona płytka, jako dzieciak słuchałem tych kawałków ^^ dopiero od jakiegoś dłuższego czasu natknąłem się na tą płytę, kawałek po kawałku pamiętałem... wspaniałe wspomnienia jak się wchodziło do pokoju brata i słuchało się Grunge ;)

Mój faworyt "Rotten Apple" ta kaczka jest genialna i ten utwór świetnie płynie dalej, jak idę spać to słucham tej płyty, odlot w trzy dupy...

Odpowiedz do tematu