znalazłam w googlach stronkę bo chciałam poczytać troszki o PJ, a dalej (jakieś 5-6 miesięcy później ) zauważyłam linka do forum... zapłon to ja mam, ale jeśli już coś zauważę, to jest godne uwagi
_________________ nieważne, jak o tobie mówią- ważne, żeby mówili nie przekręcając nazwiska...
jordi: Jak widać nie na darmo, bo już zdąrzyłeś się zadomowić.. tymsamym zachecam kazdego do polecania tego forum znajomym, tak by kazdy dolozyl swoja cegielke do rozwoju Grunge Forum.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
nie ma sprawy, mam w opisie gg obecnie adres tego forum, co do zadomowienia to zazwyczaj na forach miałem po 3, 4, 5 postów, być może znalazłem takie które mnie najbardziej interesuje
Ja znalazłam to forum przez google, bo chciałam coś o Nirvanie poczytać :D Patrze, a tu jakieś forum, postanowiłam wejść - nie żałuję
_________________ Czasami wolę być zupełnie sam,
Niezdarnie tańczyć na granicy zła,
I nawet stoczyć się na samo dno,
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk...
no coz. ja znalazlam przez google... zatrzymalam i zarejestrowalam sie z jednego powodu. z poziomu tego forum i pogladow uzytkownikow, chyba dobrze trafilam, prawda?
no coz. ja znalazlam przez google... zatrzymalam i zarejestrowalam sie z jednego powodu. z poziomu tego forum i pogladow uzytkownikow, chyba dobrze trafilam, prawda?
zależy jakie poglądy masz...patrząc po awatarze to takie rodem z Mortal Kimbat...Zapraszamy do rozkręcania forum i witamy.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
hah. avatar niekoniecznie swiadczy o pogladach. pozory, pozory. raczej dodany byl on ze wzgledu na przenikajaca przez niego glupote, ktora uwielbiam. ; d
dziekuje za przytanie i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum