Ojj, najmocniej przepraszam W takim razie od tej chwili będzie "bardzo droga" krychaae
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
W moim przypadku było tak, że te forum poleciła mi znajoma, która przypadkiem natrafiła na nie (i nie żałuje )
Pozdrowienia dla wszystkich zadowolonych użytkowników tego forum
_________________ bo lubie zjawisko popkulturowe...
cześć wszystkim trafiłem na tą stronkę dzięki: mrowka_eliza i to jeszcze w dzień swoich urodzin pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Chorzwoie Ci którzy jadą ale mam nadzieje że wszyscy sie wybierają Pearl Jam to moja jedna z najbardziej ulubionych kapel :)
cześć wszystkim trafiłem na tą stronkę dzięki: mrowka_eliza i to jeszcze w dzień swoich urodzin pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Chorzwoie Ci którzy jadą ale mam nadzieje że wszyscy sie wybierają Pearl Jam to moja jedna z najbardziej ulubionych kapel :)
to ja hihihi
bogna_07 napisał/a:
W moim przypadku było tak, że te forum poleciła mi znajoma, która przypadkiem natrafiła na nie (i nie żałuje )
Pozdrowienia dla wszystkich zadowolonych użytkowników tego forum
Ja ci dam znajoma kochaniutka policzymy sie, bój sie
Lepiej Moth: "chęć wygrania biletów na PJ skłoniła mnie do założenia sobie trzech nowiutkich kont na tym forum....." ;)
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
o forum dowiedziałam się sama, przypadkowo.
Spotkałam się z czymś takim jak "post-grunge" i naszła mnie ciekawość, cóż to za gatunek muzyki
I... nie dowiedziałam się niczego na ten temat. Szukając w googlach weszlam w link owego forum i po przeczytaniu większości wypowiedzi, aż naszła mnie ochota zarejestrowania się, gdyż też mam swoje zdanie na niektóre tematy chętnie się z Wami nimi podzielę :).
Za to naszło mnie więcej refleksji na temat tego, czym w ogóle jest grunge...
Dla niektórych grunge zaczyna się na Nirvanie i kończy na Kurcie Cobainie
Tyle :]
a ja o forum dowiedziałam się w chyba najbardziej oczywisty sposób... wpisałam w wyszukiwarkę grunge z nadzieją na odkrycie jakiegoś polskiego zespoliku grunge'owego, czegoś absolutnie odjechanego... i tak jakoś zarejestrowałam się i zaczęłam tu wpadać. :)
_________________ "She should have stayed away from friends
She should have had more time to spend
She should have died when she was born
She should have worn the crown of thorns
She should have been a son"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum