ja na googlach znalazlem stronke, szukalem ludzi którzy maja ta sama pasje co ja ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Weszłam na czata,przywitałam się a ktoś odpowiedział mi tak:"Cześć,a teraz kurwa nie przeszkadzaj,siedzimy na forum".Wlazłam na to forum..no i od tamtego czasu tu siedzę :-)
No to ja napisze ze rowniez jestem ze strony hook'a. Od samego poczatku, choc rzadko sie udzielam.
_________________ I pamiętaj, lepsze jutro było wczoraj, tak więc porzuć wszelką nadzieję
Wino marki Wino Forum winiarskie - wpadnij do nas, a my Cię poniżymy ;) Będzie fajnie.
Wina w sieci
penwgeo prawie letniego poludnia... tak mi sie wydaje ze popołudnia
na gg podlaczyl sie swapper dał linka i powiedzial zarejestruj sie:D no.. i tak sie tu wziełam:D
_________________ "Jesteś roztańczonym pyłem tego świata"
Odwołali koncert/jakiś wypad i za długo siedziałem na GG męcząc się z klawiaturą z " tam gdzie powinna być @ [i odwrotnie]. Do tego bez diakrytycznych znaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum