Wysłany: 2006-06-28, 23:21 Statyczny avatar zamiast ruchomego
Mi osobiście przeszkadzają.. coraz więcej użytkowników korzysta z takiej formy obrazka na skutek czego w mojej ocenie robi się zamęt... czytam wiadomość w topicu a tuż obok mrugaja mi 4 różne obrazki 4 różnych użytkowników. Może jestem przewrażliwiony, jeśli tak jest to postaram się zaakceptować, jeśli jednak większość będzie podzielać moje zdanie optuje za zakazem używania ruchomych gifów!!
Nie ma z mojej strony żadnych chęci do zabraniania czegokolwiek. Forum jest dla nas i powinno się takie zmiany wprowadzać aby wszyscy (co oczywiście graniczy z cudem) byli zadowoleni. Prosze głosować w sondzie.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Nie ma sensu się bawić w takie coś myślę, zabraniamy gif`y i już
Jeśli jednak ktoś będzie bardzo chciał mieć coś takiego "animowanego" jak ja będzie musial napisać do admina list z prośbą o pozwolenie na taki czy inny gif. Oczywiście list taki będzie musial zawierac:
- uzasadnienie i powod takiego wyboru
- 1 zdjęcie
- odnosnik do gifa
- jesli będziesz miec mniej nic 13 lat numer telefonu ( dla Hooka)
- jesli jesteś kobietą i będziesz mieć nie mniej niz 17, i nie więcej niż 20 lat numer telefonu z adresem (dla MaaD`a )
- dowod opłaty manipulacyjnej (na konto Swappera [moje])
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Rudzielec: Tak, animacje nieodwracające uwagi od tresci zostaną, resztę zeedytuje (gify pozmieniam na jpg) + info na PW do uzytkownika. Temat zamknięty.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum