Wysłany: 2006-06-29, 00:21 Statyczny avatar zamiast ruchomego
Mi osobiście przeszkadzają.. coraz więcej użytkowników korzysta z takiej formy obrazka na skutek czego w mojej ocenie robi się zamęt... czytam wiadomość w topicu a tuż obok mrugaja mi 4 różne obrazki 4 różnych użytkowników. Może jestem przewrażliwiony, jeśli tak jest to postaram się zaakceptować, jeśli jednak większość będzie podzielać moje zdanie optuje za zakazem używania ruchomych gifów!!
Nie ma z mojej strony żadnych chęci do zabraniania czegokolwiek. Forum jest dla nas i powinno się takie zmiany wprowadzać aby wszyscy (co oczywiście graniczy z cudem) byli zadowoleni. Prosze głosować w sondzie.
_________________ Oj tam synu, przestań wariować :)
W wojnie o czystość tylko tchórze odnoszą zwycięstwo, czyli ci, którzy stosują w niej ucieczkę
Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Jezus nie przebacza nam dlatego, że się nawróciliśmy, ale czyni to wpierw, byśmy mogli się nawrócić.
Chociaż nikomu nie wyrządził krzywdy i w Jego ustach kłamstwo nie postało. Spodobało się Panu zmiażdżyć Go cierpieniem
pustak: na razie 2:0 w małych punktach.. poczekajmy aż się sytuacja rozwinie
W wojnie o czystość tylko tchórze odnoszą zwycięstwo, czyli ci, którzy stosują w niej ucieczkę
Jezus nie przebacza nam dlatego, że się nawróciliśmy, ale czyni to wpierw, byśmy mogli się nawrócić.
Chociaż nikomu nie wyrządził krzywdy i w Jego ustach kłamstwo nie postało. Spodobało się Panu zmiażdżyć Go cierpieniem
Nie ma sensu się bawić w takie coś myślę, zabraniamy gif`y i już
Jeśli jednak ktoś będzie bardzo chciał mieć coś takiego "animowanego" jak ja będzie musial napisać do admina list z prośbą o pozwolenie na taki czy inny gif. Oczywiście list taki będzie musial zawierac:
- uzasadnienie i powod takiego wyboru
- 1 zdjęcie
- odnosnik do gifa
- jesli będziesz miec mniej nic 13 lat numer telefonu ( dla Hooka)
- jesli jesteś kobietą i będziesz mieć nie mniej niz 17, i nie więcej niż 20 lat numer telefonu z adresem (dla MaaD`a )
- dowod opłaty manipulacyjnej (na konto Swappera [moje])
Rudzielec: Tak, animacje nieodwracające uwagi od tresci zostaną, resztę zeedytuje (gify pozmieniam na jpg) + info na PW do uzytkownika. Temat zamknięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum