Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: hook
2010-11-24, 13:39
Witamy! :)
Autor Wiadomość
Lost Dog 

Wysłany: 2007-06-14, 21:56   

Dzień dobry wieczór, tutaj Zagubiony Psiak ;-)

Ja, oczywiście, nie zacząłem swojej przygody z grungem od Nirvany (i nigdy ich fanem nie zostałem, choć wykonanie Where You Were Last Night z repertuaru Marka Lanegana uważam za lepsze od oryginału) a od Illusion. Świetny polski grunge, pomimo łatwo słyszalnych amerykańskich wpływów na pierwszych 2 albumach. Potem już się posypało: Pearl Jam, Alice In Chains oraz Stone Temple Pilots, no i wspomniany już Lanegan wraz ze Screaming Trees ;-)
Grunge nie jest aczkolwiek sensem mego życia i stanowi on jeden z wielu gatunków muzycznych z jakimi moje ucho lubi się stykać :-)

Essi 
plonace_usta

Wysłany: 2007-06-27, 17:38   

Przepraszam, czy tu bija...? No. Chyba nie. Wchodzę.
Witajcie
Powiem skromnie, że należałam już kiedyś do waszego społeczeństwa, ale nagle sobie poszłam. I widzicie - zatęskniłam. Co mówić o sobie? Wszyscy jesteśmy podobni. Początkuję na gitarze, wielbię Alice in Chains, nie żebym nie lubiła Nirvany, ale jakoś tak ostatnio omijam. Wolę Alicję, myślę że jest dojrzalsza niż Nirvana. Poza tym Metallica, PJ, Guns N' Roses, Offspringi też, czasami Slipknot nawet wpadnie w ręce... A! I Mad Season! Uwielbiam! Szanuję Layna, na prawdę świetny wokalista itd. Co będę wam mówić... Przecież wiecie sami ;-)

helloihateu 
sucker

Wysłany: 2007-06-28, 19:51   

Chyba nie bija, ale coz, kultura wymaga przywitania sie :P A wiec witam, jo, siema, elo elo i w ogole takie tam.

W sumie jedynym moim zainteresowaniem jest muzyka, glownie grunge, a wiec trafilem jakos tutaj i sobie tak patrze co piszecie integrujac to wszystko ze zdobyta juz przeze mnie wiedza :D

Moze bede sie jeszcze udzielal na forum, jak mi sie bedzie chcialo.. na razie to chyba ide jeszcze sobie pospac, nie oczekujcie wiele..

Hello, i hate u.

Dew93 
;]

Wysłany: 2007-07-06, 17:51   

Witam wszystkich :) Przygode z taką, a nie inną muzą zapoczątkował właśnie grunge ;] STP- core, czy AiC lub PJ :D Wiadomo że procz grunge słucham czegoś innego- czasem coś spokojnego, czasem coś ostrego :12: Lubie taką muze od jakiś 2 lat, i nie interesuje mnie czy zespół jest dużo znany czy nie- wiadomo, że jak mi wpadnie to i tak go będe słuchał :mrgreen:

Joe 

Wysłany: 2007-07-07, 12:08   

Witam Was po raz 2. Miałam dłuższą przerwę w odwiedzaniu tej strony, teraz wróciłam pod innym nickiem ale z tymi samymi poglądami... Pozdrawiam :*

RadioGrunge 
Dajemy Wolność

Wysłany: 2007-07-10, 23:43   

Witam wszystkich. Jestem Hrabia Christo. Po wykonaniu swej zemsty stwierdziłem, że jedyną rzeczą, którą naprawdę kocham i która mi towarzyszy przez większość życia jest muzyka grungowa. Założyłem radiogrunge.pl. Tu dowiecie sie więcej o mojej pasji. Surfuje po necie i szukam ludzi o podobnych zainteresowaniach. Zwiedziłem pół świata, byłem też miedzy innymi w Aberdeen i pod mostem gdzie przez jakis czas zył Cobain i napisał Something in the way.. Witam wszystkich serdecznie, witam też Meredith, bo się już zdąrzyliśmy poznac:)

[ Dodano: 2007-07-11, 00:55 ]
Mala poprawka, zdąrzyłem poznać Meredith na innym Forum, ale tutaj moja znajoma Meredith nazywa się Narvana, więc pozdrawiam Narvaną:)

Lala 

Wysłany: 2007-07-17, 17:14   

Dzieńdobry bardzo x]
Ja tu tylko na chwilę na zwiady przyszedłem więc się rozpisywał i opisywał nie będę ;-) Zresztą co niektórzy pewnie mnie trochę znają i myślę że to narazie wystarczy 8-)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów x]

Sóha 
grejpfrutowo

Wysłany: 2007-07-20, 13:02   

Jestem sobie taką jedną Eweliną, ale wszyscy mówią do mnie "Sóha". To przez nazwisko.
Na świat przyszłam 6 kwietnia 1990 roku cesarskim cięciem w krakowskim szpitalu Narutowicza, o!
Chodzę do liceum do klasy prawniczej. Jestem wolontariuszką w fundacji "Mam marzenie".
Mam długieee włosy w kolorze kupy wymieszanej z piwem. Oczy szaro-niebiesko-zielone.
Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki i książek.
Bardziej od ludzi kocham tylko zwierzęta.

Lepiej? :mrgreen:

Pexu 

Wysłany: 2007-07-21, 07:49   

witam :) jestem Pexu (Bartek), od zawsze zakochany w muzyce grunge :) od zawsze, czyli od wczesnego liceum (bosz,,,kiedy to bylo!). ulubione kapele: Pearl Jam, Nirvana, Bush (nie koniecznie w tej kolejnosci) i masa innych, ktore ludzie podczepiaja pod ten nurt muzyczny! fajnie ze znalazlem to forum w sieci, pozdrawiam wszystkich!

marcin 
Linuksalizator

Wysłany: 2007-07-22, 21:05   

Witam.
Mam na imię Marcin. Od kilku lat słucham Nirvany a od jakiegoś czasu także Pearl Jam. Właściwie to nie widzę sensu pisać więcej... ;-)

Max 
Irrational

Wysłany: 2007-07-22, 22:04   

Witam, ja chciałem tylko oznajmić że wracam po długiej przerwie w szeregi Grunge Forumowiczów, mam nadzieje że nie zapomnieliście o starym dobrym Maxie? ;);)

Justynka 

Wysłany: 2007-08-05, 20:42   

Witam serdecznie. to mój pierwszy post :mrgreen:
Znalazłam sie na tym forum tylko i wyłacznie ze względu na PEARL JAM. Zespół bez którego muzyki nie potrafie przezyc ani jednego dnia. Nie otrząsnelam sie jeszcze od koncertu Chorzowskiego, pomimo iz zaniedlugo 2 miesiace juz miną ;-)
Moja fascynacja tymze zespolem sięga zenitu, mozedlatego ze slucham ich od niedawna... nadrabiam teraz wszystkie zaległosci.
A tak poza tym to słucham roznej muzy. Jestem fankę wszelkiego rodzaju przetworów....hehe kocham Polski Dżem i amerykanski pearl jam :-P
Oprocz tego lubie Comę, the beatles, nie gardze nirvaną i led zeppelin :-P
A co o mnie..... jestem tegoroczną maturzystka, mieszkam na ślasku a od pazdziernika zaczynam studia na Uniwerstytecie Jagiellonskim <lol>
Ciesze sie tym samym ze tak wielu fanow Pearl jamu czy ogolnie grunge jest z Krakowa :D

KriSt1an napisał/a:
Witam , nie za bardzo lubię pisać o sobie , po wiem tylko ze grunge to subkultura z którą się utożsamiam ;)

Krystian sąsiedzie witam!!! :mrgreen: Zapewnie sie zastanawiasz czemu sąsiedzie :-P Otoż miezkam w Lędzinach :mrgreen: Ha cóz za zbieg okolicznosci ;d :-P

Domisiek 
No Bass, No Fun

Wysłany: 2007-08-10, 20:42   

Witam wszystkich.
Mawiają na mnie Domisiek, lecz mozecie mnie znac tez jako Domasza. tak na wstępie :P
Gram na gitarze bassowej, interesuje sie muzyką, lubie banany, maslanke i gitarzystów bez koszulek. :D Ponadto czytuje książki ( troche fantasy, wiecej z gatunku horror, thriller itp.) S. King i G. Masterton.
W sumie to nie mam zadnych innych zainteresowan, i az mi głupio teraz xD
o nowych/ przypomnianych sobie zainteresowaniach moge pisac na bierząco.
Pozdrawiam

Nancy 
Illegally whore

Wysłany: 2007-08-13, 09:02   

Hej:P nie lubie pisac sama o sobie, wiec powiem tylko w kilku słowach, ze najważniejsze w moim życiu zespoły to: Nirvana, Alice in Chains, Hole, Sex Pistols... jest ich dużo, ale te są najważnejsze, to one (w szczególności Nirvana) otworzyły mnie na grunge i odkryłam to co teraz jest dla mnie ważne:P
Peace & Love

NemptoR
Metallica Fan

Wysłany: 2007-08-13, 11:57   

Witam ;D Znam to forum od Sabci100 kumpeli z klasy ;D.Wiecej slucham Metallici,Vavamuffin itp ale sa tez od tego tematy ;D Wychowalem sie na Nirvanie,Iron Maiden,Metallice,Helloween bo moj brat tego sluchal jak ja bylem maly;DTyle o sobie ;d

Odpowiedz do tematu