hello.
jestem contagious :D
obserwowałam to forum od jakiegoś czasu i w końcu zebrałam się na odwagę żeby się zarejestrować,i powiem ze jestem z tego powodu dumna
prócz muzyki seattle (bez której bym napewno nie przetrwała ;)) ubóstwiam tool,floydów,doorsów,bauhaus,the cure,hey,stonesów,metallice,tori amos,zeppelinów i...w cholere jeszcze tego jest.
nie będe pisać o moich hobby,których nie mam (no może z wyjątkiem obserwowania ludzi,anime i pobrzdękiwania nieudolnie na mojej gitarze).powiem tyle,że lubię przeczytać dobrą ksiązkę,oglądnąć ambitny film,poszkicować i napić się,do czego w sumie nie powinnam się przyznawać,bo popadam w alkoholizm ;]
Mam głęboką nadzieję że mnie zaakceptujecie,obym nie sprawiała problemów,haha ;)
Prawie zapomniałam jak się pisze posty,kiedy to ja byłam ostatnio na jakimś forum...
_________________ sometimes,you're nothing but meat
Cześć!
Co by tu o sobie napisać? Hmm...interesuję się głównie muzyką (nie tylko grunge) i próbuję grać na gitarze (jak widzę nie jedyna w tym gronie), ale na razie kiepsko mi idzie
Hej. Pomyslalem ze zarejestruje się na tej stronie bo od dluzszego czasu przegladam to forum. Zaciekawilem sie tym forum ze wzgledu na Pearl Jam. Lecz lubie posluchac takze Nirvane czy inne grung'owe zespoly. Poza grung'em slucham metalu i classic rocka. M.in. Metallice, Red Hot Chili Peppers (bardzo lubie tez solowe plyty Johna Frusciante), Iron Maiden, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, U2 i wiele innych. Gram tez na gitarze akustycznej, ale zbieram takze na elektryka.
liczę, że dzięki wam uda mi się poszerzyć muzyczne horyzonty i poznać coś nowego, ciekawego, wartego grzechu
słucham bardzo różnych dźwięków. nie lubię ograniczać się do 1 czy 2 gatunków muzycznych.
moje preferencje wyglądają mniej więcej tak:
babes in toyland, bad religion, beastie boys, beatles, bikini kill, blondie, B-52's, chumbawamba, clash, clawfinger, cure, dead kennedys, dezerter, elektricni orgazam, exploited, green day, hole, horrorpops, iggy pop, kaliber44, katastrophy wife, kolaboranci, kortatu, kult, L7, lunachicks, madness, marley, ministry, new model army, nirvana, nofx, offspring, police, sex pistols, pixies, pogues, ramones, rammstein, rancid, r.e.m., sepultura, shelter, SKA-P, smiths, sonic youth, soundgarden, stranglers, toy dolls, ukrainians, U2, zmaza... i wiele innych, ale myślę, że tyle wystarczy
Oh, men! The Germans are coming! Yyy, I mean, my brother is coming
Cześć, braciszku Miłego pobytu na Grunge Forum
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
witam, strone polecil mi jordi, slucham roznej muzyki,nie ograniczam sie.
nawet jedna piosenka techno mi sie spodobala, ucze sie gry na gitarze.
bylem pilkarzem Polonii Przemysl a obecnie nic robie i mi nawet wychodzi
_________________ ja to zlepek mysli kumulowanych dogmatycznie.
Witam, nazywam się Mariusz, najbardziej lubię grać na gitarze (gram od roku) i słuchać dobrej muzyki:
'grunge'
trochę bluesa, punk, ogólnie gitarowe brzmienia. Czasami też reggae, rap, a nawet elektronika jak mam dobry humor (np Daft Punk). Wszystko co ambitne i nie nastawione na robienie kasy. Często słucham radia BIS :]
Reszty się w sumie dowiecie po moich przyszłych wypowiedziach
pozdrawiam
Siemanko wszystkim!
Muza: Pink floyd, Stone temple pilots, Temple of the dog, Nirvana, alice in chains, Soundgarden, BB King, Slayer, Sepultura, Tank!, Pearl jam, Black sabbath i parę innych.
Zainteresowania:Kick box, Judo, anime i manga, "jazda bez trzymanki" :D a z resztą jak chcecie wiedzieć coś jeszcze to pytajcie :P
Witam. Mam na imie Paweł. Mam 19 lat (rocznikowo 20). Studiuje archeologie na UW. Z muzyki lubie grunge, hard rock, punk i muzyke filmową. Kocham filmy surrealistyczne, wojenne oraz takie które powodują u niektórych wymioty. Najbardziej lubie siedziec w lesie na plazy przy jeziorku czy to w deszcz czy w nocy i w samotnosci pić piwo oraz patrzec z podziwem na robaczki które potrafią chodzic po tafli wody. Nie cierpie coraz bardziej internetu i telefonii oraz tego typu sztucznych kontaktów. Lubie pisać coś co pewnie tylko ja tak naprawde rozumiem. Kocham piwo oraz swoją gitare, bo tylko te dwie rzeczy nigdy mi nie powiedziały "nie" w kulminacyjnym momencie. Moim najwiekszym marzeniem jest rozbicie sie gdzieś na wyspie i zostaniu zapomnianym przez ludzkość tam pewnie czułbym sie jak w domu. Popieram ruch anarchistyczny (ale nie skrajny) oraz globalne ocieplenie, bo lubie jak jest cieplo (ch*j ze skutkami jakie by byly za kilkadziesiat lat). I tym oto miłym akcentem wita was YodaM, nieco zmodyfikowany, juz nie taki jak kiedys. Pozdrawiam wszystkich.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Mam na imię Monika, z Krakowa jestem :D No to forum ściągnęło mnie to, że moim ulubionym zespołem jest Nirvana i chciałabym sobie poczytać opinie różnych osób na jej temat, może i sama od czasu się coś udzielić xD
witam. kiedyś już byłam tu forumowiczką (niewyspana, pewnie mało kto pamięta), ale przez wakacje wybiłam się z rytmu i przestałam pisać. teraz nie mogę przypomnieć sobie hasła więc założyłam nowe konto. muszę przyznać, że brakowało mi tego miejsca. pozdrawiam wszystkich :)
Siema wszystkim na pewno nie tym co na witaja sie mowiąc ''siEMO''
Sluchajcie kocham ciezka muzyke, rock tylko czasami na dolki ale raczej moje zycie wchodzi w metalowe klimaty, nie tam od razu ze rock to jakies gowno(no jak to przeciez podstawa) ale dla mnie to poprostu light. Z dobrego serducha powiem wam cos o sobie:D:D wiecc... ineteresuje sie fotografia, lecz moja stala pasja jest teatr niech ktos ineresujacy napisze do mnie na gygy 8671681, ostatnio zalewa mnie nuuuda bla bla mam juz tego doŚĆ!!!
Witam wszystkich.
Nie lubię mówić o sobie wiec tylko wspomne, że słucham wszystkiego od najlzejszego i starszego rocka po black metal. Ostatnio coraz więcej grunge :P
To tyle :P
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Dr. Gregory House
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum