Hej ;) Mam na imię Mateusz, mam (rocznikowo ;p) 16 lat, moją pasją jest gra na gitarze elektrycznej, gram już ponad 2 lata. Grungu słucham ponad rok, i to sie chyba nie zmieni, bo bardzo podoba mi sie ta muzyka, załozyłem nawet grungowy zespoł ;p Moimi ulubionymi zespołami są Nirvana (a gdzież by inaczej xd), Mudhoney i Pearl Jam, choć bardzo lubie jeszcze Alice In Chains i The Mermaids Of The Lipets Shed. No to chyba tyle o mnie, mam nadzieję że dowiem sie tu wielu nowych rzeczy oraz będzie miło :)
Wysłany: 2012-01-16, 14:43 Witajcie Bracia i Siostry
Nie wiem czy ktoś z Was będzie kojarzył, ale zwali mnie kiedyś Haraś.
Jestem (a raczej byłem, bo strona sobie już tylko leży) autorem Total Nirvany! (http://www.totalnirvana.px.pl/).
Tak czy inaczej witam wszystkich.
Wpadłem tu, żeby sprzedać kilka rzeczy z mojej kolekcji. O jednej z aukcji pisze już w dziale "Ogłoszenia".
Trochę szkoda się wyprzedawać z takich fajnych i ważnych dla mnie okazów ale... czas nadszedł taki a nie inny.
Pozdrawiam i zapraszam.
PS. no i fajnie, ze nadal takie fora jak to żyją :)
Nie wiem, o co tu chodzi, ale się dowiem.
No więc jestem taki sobie seksowny Majl, bardzo fajny Majl. Kocham Aśka, chyba Greenish Orange, tak, to ona kazała mi to napisać, ale i tak ją kocham.
Moim bogiem Gunsi i MM.
Pearl Jam też lubię, ale nie że jakoś bardzo.
Za Nirvaną wręcz szalałam ale mi przeszło, aczkolwiek nadal ich lubię.
No i tępię analfabetów, więc jak któregoś spotkam, to zgładzę.
Ogólnie macie mnie wychwalać, czcić, etc etc no wiecie o co chodzi. Ołtarzyki też mi róbcie.
Majluu, wieesz że kiedyś ci za to krzywdę wyrządzę, no nie?
no, czeeść wszystkim, zadomówcie się, czy jak się tam tego nie mówi (pisze[?]).
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Cześć. Zarejestrowałam się tutaj, ponieważ interesuję się grunge'm. Dzisiaj większość społeczeństwa, zwłaszcza tego naszego nie ma świadomości czym jest ta Muzyka. Tak wiem, że na ogół "jest martwa", jak to powiadają niektórzy. Nasza generacja jest czym jest. Chętnie porozmawiam z kimś o grunge'u, o tej subkulturze w przedziale wiekowym: 14-20 ;) moje gadu: 22277220
Witam
Zarejestrowałem żeby pogadać z jakimiś innymi odszczepieńcami jak ja o muzyce gdyż nie mam szczęścia trafiać na takich w Krakowie, gdzie mieszkam. Moje zainteresowania to muzyka, film, literatura, ogólnie to sztuka, i osiąganie nieludzkich przeżyć. Słucham głównie Nirvany i jestem w tym mocno zatracony, choć oczywiście słucham czasami czegoś innego jak na przykład Pearl Jam, Soundgarden czy Pagoda (całkiem nowy zespół założony przez Michael'a Pitt'a, grają grunge oczywście, gorąco polecam i chętnie przedstawię go innym. Dodam że ma)
Jestem w wieku licealnym. Chętnie porozmawiam o muzyce i sztuce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum