A sam nie wiem co dalej...
Iras z Gliwic się kłania.
Z muzyki Grungeowej u mnie króluje Foo Fighters i Nirvana.
A tak oprócz tego głównie hard rock i trash metal.
właściwie to kto tu jest z okolic Wrocławia albo Kalisza?? Kurcze, troche juz jestem na tym forum a nie mam zielonego pojęcia. [Panie moderatorze, wiem że Offtop, niech pan wybaczy ! ;) ]
dzień doberek wszystkim nowym użyszkodnikom! Piszcie, wylewajcie swoje poty w jak najczystrzej postaci. Nie pieprzcie głupot i smutów, bo mało czasu na smucenie 2012 koniec świata więc po co się smucić? ')= pozdrowienia od piowiera ')= boże daj dom... i oczywiście peace and love!!!
_________________ "życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty." WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!
')= ... i regulaminu proszę przestrzegać! ')= jak tylko złapię wiatry (czytaj zjem grocha) to zasmrodzę ponownie ')= powaga to tzn. dopadnę inter na stałe. Viva la Pearl Jam & Viva la WY ;p Ave szantany ')=
_________________ "życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty." WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!
Witam, kiedyś już wrzuciłam kilka postów na to forum, ale to było w moim poprzednim wcieleniu, o ktorym pragnę zapomnieć. Tym razem chyba zabawię na stałe.
Cześć Powinnam chyba dobrze zacząć, bo 'pierwsze wrażenie' i te sprawy...Cóż pewnie nie do końca wyjdzie. Brak wprawy. Należę do tego wymierającego? gatunku ludzi, którzy zdecydowanie wolą słuchać, obserwować i wyciągać wnioski. Dlatego od dłuższego czasy byłam na forum cichym gościem. I wszystko wskazywało na to, że tak zostanie. Brakowało impulsu. Dziś, kiedy pojawił się taki ostateczny kop, postanowiłam zrobić krok w stronę cywilizacji i jestem. Powiedzmy, że zatęskniłam już za towarzystwem ludzi, którzy mogą chwytać na zbliżonym poziomie abstrakcji Poza tym nadużywam słowa 'przepraszam', z czym wlaczę z coraz lepszym skutkiem. Ale jest to równie mało istotne, jak całe to przemówienie. Coś mi się wydaje, że wystarczyło by zwykłe 'hej', czy coś w tym stylu. Po prostu noc to taka twórcza pora
Ave wszystkim...
Jestem z Kielc,na forum jestem nowy ale z muzyka grunge mam styczność od ponad roku.
Nade wszystko cenie Nirvane.
Poza tym słucham wszystkiego co wchodzi w skład muzyki rockowej...
Witam (:
Na forum natknęłam się przypadkiem i postanowiłam założyć konto.
Z muzyką Grunge zapoznałam się poprzez posłane mi w linku "Rape me".
A potem to już po-szłoooooo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum