na forum natknąłem się przez przypadek - szukając info o reaktywacji SG. "Grunge" słucham od dość dawna - tak od 12 lat. Jakimś wielkim fanem nie jestem, ale do SG, STP czy MLB wracam dość często.
Witam nowych forumowiczów...
Przypominam o zapoznaniu się z REGULAMINEM FORUM i sumiennym przestrzeganiem tegoż regulaminu. W razie kłopotów z odnalezieniem danego tematu, proszę o skorzystanie z "opcji" SZUKAJ...
Jeżeli macie jakieś pytania, proszę o kontakt z zarządem przez PW.
Życzę dobrej zabawy na forum. ;)=
ps: wirtuyalny punkt regulaminu! kiedyś wejdzie w życie i stanie się oficjalnym zezwoleniem na głupotę ;)
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność forumowiczów
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
rowniez witam i podpisuje sie pod osoba sprzed bodajze jednej strony przede mna; rowniez wielokrotnie zdarzalo mi sie czytywac posty na forum, ale dopiero teraz zdecydowalam sie nieco bardziej aktywnie uczestniczyc w jego zyciu ;) grunge to z pewnoscia moj ulubiony gatunek muzyczny dominujacy nad innymi zdecydowanie, jednakze slucham tez zgola innych gatunkow typu prog-rock czy folk-rock. ciezko jednoznacznie opisac moj gust muzyczny, gdyz jest on dosc zroznicowany :) wydaje mi sie, ze akurat to forum prezentuje wyzszy poziom od innych tego typu, totez mam nadzieje, ze wplatam sie tutaj w interesujace dyskusje :) pozdrawiam.
Cieszę się, że znalazłam takowe forum. Póki mam ferie to będę pewnie codziennie używać klawiatury, ale nie obiecuje co do czasu od 01.02.10 do końca maja, bo mnie matura czeka i to pewnie mnie "trochę" ograniczy. Ale obiecuje że jak będzie wolny czas to będę pisać. Na razie mam wolne.
Jeszcze raz wszystkich witam!!
_________________ Lubie dubać w nosie
... i co się dziwisz?
Jo. Właściwie to trudno określić moje zainteresowania głównie jest nimi muzyka. Grunge zaczełam słuchać, przez mojego brata< jak większość muzyki> puścił mi kiedyś "Black Hole Sun" Soundgardenu i się zaczeło. Lubię czasami połuchać dla odmiany też muzyki klasycznej , głownie średniowiecze i renesans. Właściwie o grunge nie wiem za dużo, ale chyba to nie jet najważniejsze. xD.Bai.
Hej! W sumie to nie słucham tylko grunge'u, chociaż to jeden z moich ulubionych gatunków. Lubię też punk, hc punk, thrash metal, rock'n'roll, blues... i dużo, dużo więcej, ale o tym to może kiedy indziej. Z grunge'u to najbardziej chyba cenię Alice In Chains, Pearl Jam oraz Hole. Oczywiście słucham też Mudhoney, Soundgarden, Temple of the Dog i całej Seattle'owskiej reszty. Ogólnie to bywam wredna, z góry przepraszam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum