Nie wiem??? Ja tego w ogóle nie zasysałem Sorry nie sprawdzone pliki. Tudzież dzięki za info ;)= ... Sprawdź, czy to nie jest obraz płyty i spróbuj zamontować to na jakimś wirtualnym nośniku? Jeszcze raz przepraszam, za wrzucenie czegoś, czego nie sprawdziłem wcześniej sam Wpadki się zdarzają ;p.
Biggerman, opłaca się, jeśli masz na myśli część wizualną i dźwiękową, jak na tamte czasy to bardzo dobra wersja. No a jeśli chodzi Ci o wykonanie to, to już zależy od słuchacza, nie każdemu się musi podobać to samo
No już się całe zassało. Jakby ktoś miał problem dalej z tym co się ściąga , to trzeba wszystkie rary rozpakować razem. powstaną 4 pliki .dat i w tym największym dopisujemy na końcu pliku .mpg i wszystko będzie śmigać. Pozostałych 3-ech nie sprawdzałem pewnie któryś z nich to .jpg inny .txt a jeszcze inny to jakiś .html albo jeszcze co innego.
Co do obrazu nie powala ale to w końcu 92 roku i jakiś vhs. Dźwięk stereo raczej też nie jest ale obejrzeć oczywiście można.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum