yy nie wiedziałam gdzie to wrzucić więc zrobiłam sobie nowy temacik, ale jakby ktoś mógł z moderatorów, to prosiłabym o przeniesienie do jakiegoś działu download, (może video?) z góry dziękuję
Edycja by pustak:
mrówa nie przyznawaj się na przyszłość publicznie, że dzwigłąś linki!!! ;P ;)=
Przyznaje szczerze, ze nie spodziewalem sie zespolu w takiej formie. Mialem wrazenie jakby energia miala rozerwac chlopakow na strzepy, co za moc! To video (oraz Porch z Ed Sullivan's) dedykujemy wszystkim przemadrzalkom twierdzacym ze Pearl Jam schodzi na psy.
Absolutely fucking amazing! Sean Penn nie mogl zrobic lepszego wstepu!
BTW, w pierwszego posta wdarl sie blad. Trzeci kawalek to oczywiscie The Real Me.
Wysłany: 2008-08-01, 06:31
O tak święte słowa! Wyzwala się z nich niesamowita energia. Po obejrzeniu tego krótkiego występu chciałam od razu dorwać jakiś bootleg.
Pokazałam bratu to video, aby udowodnić mu jacy są świetni, nawet już zaczął mówić jakieś miłe słowo... coś że Eddie może i ma zryty głos, ale ogólnie są nienajgorsi na scenie (z jego ust to już na prawdę dużo )... a wtedy pan Mike przywalił Gibsonem! Dla mojego brata to był cios, jeszcze bardziej ich znienawidził.
Wysłany: 2010-01-06, 20:48
* Foo Fighters - "Young Man Blues" and "Bargain" (with Gaz Coombes of Supergrass)
* Incubus - "I Can See for Miles" and "I Can't Explain"
* Flaming Lips - Tommy medley
* Tenacious D - "Squeeze Box"
* Pearl Jam- "Love, Reign o'er Me" and "The Real Me"
* The Who - "Baba O'Riley", "Who Are You", "Behind Blue Eyes", "My Generation", and "Tea & Theatre"
* Adam Sandler - "Magic Bus"
A przy okazji, znalazłam na wikipiedii takie coś : The Doors are honored in the 2010 ceremony from the Las Vegas's Mandalay Bay Events Center. The concert consisted of an hour-long performance by the band as well as tributes by Creed, Pearl Jam, Foo Fighters, The Cult, Adam Sandler and Tenacious D.[2] An edited show will aired on July 17, 2010. It sounds great!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum