Pearl Jam - Against 1993/07/16 Ahoy, Rotterdam, Netherlands
1992-10-09 MTV "Singles" Premier Party, Park Plaza Hotel Ballroom, Los Angeles, CA
1993/09/02 MTV Music Awards, Universal Amphitheater, Universal City, CA
Tracks :
1993/07/16 Ahoy, Rotterdam, Netherlands: 01. Release
02. Why Go?
03. Deep
04. Jeremy
05. Daughter/W.M.A.
06. Garden
07. Even Flow
08. Go
09. Alive
10. Black
11. Fuckin' Up
12. Leash
13. Sonic Reducer
Bonus tracks:
1992-10-09 MTV "Singles" Premier Party, Park Plaza Hotel Ballroom, Los Angeles, CA: 14. State Of Love & Trust*
15. Baba O'Riley*
1993/09/02 MTV Music Awards, Universal Amphitheater, Universal City, CA: 16. Animal (w/ Neil Young)*
17. Rockin' In The Free World (w/ Neil Young)*
Jakość wyborna, z tego wydawnictwa szczególnie podoba mi sie "Why Go" i "Even Flow" moim zdaniem najlepszy kawalek Perłowców..reszta także świetna... polecam. :D
ohasłowałem na potrzeby forum, a więc :
Hasło: grunge-forum.com
generalnie jest to bootleg,z tym,że niemalże oficjalny.Po tytule show nie skojarzyłem,ale against widziałem firmowe z nafrukiem na cd i wszystkim 4 lata temu na woodstocku w sklepiku :)
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Wow, Chainer, bootleg do dzialu Pearl Jam? Jestem w szoku. Jedno malutkie zastrzezenie: sciagniecie pliku przy tak zabojczym transferze (~5kb) graniczy z cudem. Skad Ty wytrzasnales ten zolwi serwer? Cale szczescie ze to tylko 120mb.
Anyway, wielkie dzieki. W imieniu wszystkich Pearl Jamowcow.
Hail, hail!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum