Chyba takiego tematu tu nie było, a to dość popularna gra na forach internetowych. ; p Zasady są proste, jest 5 zespołów, każdy na początku ma 30 punktów. Głosujemy raz dziennie, poprzez uratowanie jednego zespołu (wówczas przy nazwie piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty), i poprzez skillowanie (wtedy przy nazwie piszemy KILL i odejmujemy 2 pkt). Jeśli jakiś zespół uzbiera 60/0 pkt trafia do Hall of fame/Hall of shame. Na jego miejsce dodajemy nowy zespół który otrzymuje 30 pkt. A więc zaczynamy:
1. Pearl Jam - 30
2. Soundgarden - 30
3. Nirvana - 30
4. Alice in chains - 30
5. Behemoth - 30
I moje głosy:
1. Pearl Jam - 30
2. Soundgarden - 32 save
3. Nirvana - 28 kill
4. Alice in chains - 30
5. Behemoth - 30
E, pustak po co dajesz Dode? ; > Nowego wykonawce dodajemy w momencie, gdy ktoś uzyska 0 lub 60 pkt, w zamian za owego wykonawce, zawsze musi być 5 zespołów na "ringu" ; p
1. pearl jam - 30
2. soundgarden - 32 save
3. nirvana - 30 kill
4. alice in chains - 34
5. behemoth - 22
[edycja]:
ehhh... już myślałem że wiesz, pomyłeczka ;p ;)
spokojnie baku, baku, postaram się przystosować w jakiś sposób do ustalonych zasad gry ;) ... Twój temat, Ty tu rządzisz ;)
1. pearl jam - 28
2. soundgarden - 32
3. nirvana - 30
4. alice in chains - 38 save
5. behemoth - 20 kill -nie zebym się uwziął, ale mają brzydkie teledyski, i pan wokalista taki blady jakby był chory, do szpitala a nie na scene! ;)
I wogóle nastąpiła jakaś pomyłka
Cytat:
6. doda - 100 ;)
Czemu jeszcze nie ma jej w hall of fame? :D
Btw: Pustak, nie zabijaj mi Alicji to zasejwuje jutro PJ :P
_________________ For all the times you let them bleed you...
For little peace from God you plead.
Breed [Usunięty]
Wysłany: 2010-04-24, 13:25
pearl jam - 28
soundgarden - 32
nirvana - 32 save
alice - 38
bnehemoth - 18 kill
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum