Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Co się Wam ostatnio śniło?
Autor Wiadomość
Lua 

Wysłany: 2012-01-12, 20:13   

junkie, co Ty masz w głowie??????????

:118:

junkie

Wysłany: 2012-01-13, 18:39   

Naukę i seks ;DD :127:

muller 
Nightrain

Wysłany: 2012-01-19, 18:05   

hm. cóż. właśnie wstałam i miałam ciekawy sen. byłam synem marty'ego mcfly'a z powrotu do przyszłości II i dokładnie tak samo się zachowywałam. byłam w barze 80' i zbili mnie i miałam za długi rękaw. hm... podobało mi się

ButtholeSun 

Wysłany: 2012-01-25, 12:42   

Całkiem niedawno miałem dziwny... sen. Zostałem porwany z ulicy.
Ktoś mnie związał i przetransportował do starego szpitala psychiatrycznego.
Posadził na krześle (takim jak u dentysty). Wbił mi 3 sztylety w górną część czyi. Tak, że ostrza wydostały się w buzi i kaleczyły mi język. To też mnie po części sparaliżowało i odebrało mi siły do uciekania. Tam byłem gwałcony i bity przez pedofila psychopatę.
Kiedy poszedł na górę po narzędzia do torturowania... ja jakoś uciekłem. Pełzałem po tym szpitalu i zobaczyłem małą dziurę w ścianie. Starałem się biec ale nie mogłem a dziura była co raz dalej... kiedy w końcu się zbliżyłem... on wrócił i zabrał mnie do tego samego pokoju. Tam mnie rozciął wzdłuż po czym zgwałcił moje flaki. Ja byłem dalej przytomny i to obserwowałem. Sen się skończył.

Greenish Orange 
UFO !

Wysłany: 2012-01-25, 12:56   

łooh, przy was to chyba nawet moje sny są normalne.

najbardziej ostatnio to śniłam że Jimi Hendrix był Sherlockiem Holmesem, a Joe Cocker był Watsonem. hmm. przedawkowałam filmy z Sherlockiem i ich muzykę, stanowczo.

so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.

Hann

Wysłany: 2012-03-09, 13:01   

Od dłuższego czasu wszystkie sny, które pamiętam są na jeden temat: Wypływam żaglówką, ze złamanym żaglem na morze, które jest zmienne, raz wzburzone, raz spokojne. Potem rozbijam się o mur z czerwonej cegły, albo dopływam do jakiegoś tropikalnego wybrzeża. Idę przez plażę całkiem nagi, gdzie spotykam Indian. Potem robię z między innymi toporki z kamieni, poluję.

Potem sen się urywa, a jego schemat praktycznie ciągle się powtarza, co jest raczej dziwne ;-)

KoziołXD 
KoziołXD

Wysłany: 2012-03-09, 22:01   

Co mi się śniło ? hmmm ,szkoła że siedzę w ławce i nie słucham na lekcji ,a potem śniło mi się że byłam na koncercie Nirvany i Kurt zrobił sobie czerwonego irokeza ale śmiesznie wyglądał ;-) . A później że jadę na nartach , na krechę i że nie mogłam zahamować i wpadłam w przepaść i i tak spadałam i spadałam spadałam w nie skończoność aż się nie obudziłam. Hmmm dosyć często mam ten sen tak jak wchodzę na mechaniczne schody w galerii i robią się stromę i z nich też spadam w nieskończoność ;-)

KoziołXD 
KoziołXD

Wysłany: 2012-03-09, 22:02   

Co mi się śniło ? hmmm ,szkoła że siedzę w ławce i nie słucham na lekcji ,a potem śniło mi się że byłam na koncercie Nirvany i Kurt zrobił sobie czerwonego irokeza ale śmiesznie wyglądał ;-) . A później że jadę na nartach , na krechę i że nie mogłam zahamować i wpadłam w przepaść i i tak spadałam i spadałam spadałam w nie skończoność aż się nie obudziłam. Hmmm dosyć często mam ten sen tak jak wchodzę na mechaniczne schody w galerii i robią się stromę i z nich też spadam w nieskończoność ;-)

Greenish Orange 
UFO !

Wysłany: 2012-03-11, 18:01   

a ja ostatnio śniłam, że umarłam.
byłam na jeziorze z trzema znajomymi z klasy, lód się zaczął załamywać, zeszłam na ląd, ale wróciłam, żeby je uratować, lód się złamał, zaczęłam się topić, i się utopiłam, bo woda była tak lodowata, że nie mogłam się ruszać.
fajnie byłoby tak umrzeć...

so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.

sianokos 
popapraniec

Wysłany: 2012-03-22, 10:48   

Przyśniło mi się, że Chris Cornell zagrał w mojej wsi na otwarciu Czerwonej Torebki - budowany właśnie pasaż handlowy :lol: :lol: :lol:

Chyba pójście spać o 3.30 nie było dobrym pomysłem...
jest mruczenie szczęśliwego kota
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij drzwiami obrotowymi!

ButtholeSun 

Wysłany: 2012-03-22, 17:21   

Mi się śnilo, że bylem jakimś dziennikarzem. Mialem za zadanie przeniknąć do życia jakiejś slawy. Zrobić jak najwięcej zdjęć... nagrań i takich tam. Robilem wszystko by ta osoba nie miala życia prywatnego. W następnej scenie oglądalem nagrania jak ta osoba uprawiala seks, jadla jak świnia, brala prysznic, robila zakupy. Aż w pewnym momencie zrozumialem, że ten koleś, którego obserwuje... to ja. Zrobilo mi się wstyd. Mialem żal do siebie. Bylo mi tak wstyd, że się obudzilem. Jak zwykle caly obolaly -_-

Odpowiedz do tematu