Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Dlaczego ja?/Trudne sprawy/Pamiętniki z wakacji
Autor Wiadomość
Radivaar 
cały ten dżez

Wysłany: 2011-10-27, 17:46   Dlaczego ja?/Trudne sprawy/Pamiętniki z wakacji

Zapewne większość z Was obejrzała chociaż jeden odcinek z w.w. seriali :) żeby nie było: osobiście uważam to za gówno przez duże G, ale jak się do tego podchodzi jak do komedii albo, o zgrozo, jak do filmów Barei to można się naprawdę uśmiać z niektórych momentów. Do tego uwielbiamy w szkole naśmiewać się z kultowych postaci, scen, tekstów tych seriali ;]
Zamieszczam filmiki, które krążą po jutubie :d

Oczywiście robię sobie jaja i jest to taka mała prowokacja :D

swapper 

Wysłany: 2011-10-27, 18:54   

ahhh ta gra aktorska... to ja już lepiej grałem w przedszkolu na jasełkach księżyc...Serio takie rzeczy na polsacie puszczają?

SickOfLifee 
Rain When I Die

Wysłany: 2011-10-27, 19:10   

Obejrzałam jeden, może dwa odcinki. Nie oglądam za bardzo telewizji, bo puszczają tam coraz gorsze rzeczy (do których zaliczają się wymienione w tym temacie programy). Polsat się stacza... Mogliby wysilić się na coś porządniejszego. Ta gra aktorska jest dołująca i jeszcze te ich problemy... "Boi się, że mama dowie się, że zjadła ciastko.". Litości, toż to komedia.

Last.fm | Filmweb

Nevermind1996 

Wysłany: 2011-10-27, 19:33   

Taak, to smutne uczucie, gdy przeglądasz wszystkie kanały w TV, a tu nie ma niczego, co by się dało obejrzeć...Same tandetne seriale, albo reality show "kto szybciej zrobi z siebie idiotę" ;P

Consi 

Wysłany: 2011-10-27, 21:30   

Te seriale są robione specjalnie w takiej konwencji - nie sądzę, żeby pomysłodawcy czy którykolwiek z oglądających brali to na poważnie ;')
A tak poza tym - sama oglądam TV, jak moja siostra włączy a ja siedzę obok i coś robię, i mimo, że to jest faktycznie żenujące, to czasem trudno się powstrzymać, żeby nie obejrzeć do końca. Aż wstyd przyznać ;)

Nevermind1996 

Wysłany: 2011-10-27, 21:53   

W tych serialach chodzi o to, żeby producenci mogli na nich jak najwięcej zarobić, bo-jak to kiedyś powiedziała moja koleżanka ze szkoły - niby nikt tego nie lubi, ale wszyscy oglądają :-P

Leech 

Wysłany: 2011-10-27, 22:38   

Cytat:
i mimo, że to jest faktycznie żenujące, to czasem trudno się powstrzymać, żeby nie obejrzeć do końca. Aż wstyd przyznać

:mrgreen: zgadzam się :oops:

SickOfLifee napisał/a:
"Boi się, że mama dowie się, że zjadła ciastko.". Litości, toż to komedia.

Mam lepsze: "Uciekła z domu. Po 2 dniach wróciła bo zapomniała kluczyka od roweru" :roll:

śmiech śmiechem, ale patrząc na to z zupełnie innej strony, to nie uważacie że taka "komedia" trochę zmniejsza naszą wrażliwość na (czasami naprawdę poważne) problemy?

KerryKing

Wysłany: 2011-10-29, 15:29   

Jejku, zdarzyło mi się obejrzeć z 2, 3 całe odcinki bo wszyscy znajomi mówili jakie to jest śmieszne i w ogóle. Rzeczywiście znalazł się jeden odcinek, z którego się porządnie śmiałem, ale reszta jest po prostu tak żałosna, że nie zdziwiłbym się, jakby ktoś kto to ogląda popadł w depresje czy coś w tym guście :D

Schism 
Tacoma

Wysłany: 2011-10-29, 20:13   

Było parę śmiesznych odcinków, jednak dziwne jest uczucie zażenowania. Nie czuć mózgu.

junkie

Wysłany: 2012-01-05, 22:52   

Pamiętam jak mnie to irytowała. Jaka nienawiść. Gore serce z nienawiści. Ścina serce lód. Chory zwyczaj włączania telewizji dla samego włączenia. Wchodziło się do telewizornego i co się słyszało?!, awanturujących się bez przerwy ludzi, jeeeny. Okropne to było. Ja sama właściwie wyrzekłam się telewizji. Nie oglądam. Aczkolwiek jak mam ochotę się odmóżdżyć to z wielką chęcią!!!! A właściwie z beznadziejną obojętnością. Trudne sprawy i dlaczego ja właściwie nigdy mnie nie przekonały. ALE POTEM FAZA NA PAMIĘTNIKI Z WAKACJI. To było takie idiotyczne, siedziałam i śpiewałam tam, no, tę melodię, nawet będąc gdzieś tam w świecie, prosiłam w gościach, UŻYCZYCIE TELEWIZORA, WŁĄCZCIE MI, JA MAM PAMIĘTNIKI. MUSZĘ. Ale zaraz mi się znudziło. Ja nie umiem oglądać telewizji. Nie potrafię się skupić. No. Kompletnie. Serio.

demonseed 

Wysłany: 2012-01-23, 00:07   

pamietniki maja ten atut ze mozna fajne siksy poogladac :mrgreen: jedyny atut

Mosiarka 

Wysłany: 2012-01-23, 19:06   

Obejrzałam może z dwa odcinki, w tym jeden z moim rodzimym miastem. No cóż, dobra komedia i jakże fenomenalna gra aktorska... :)

ButtholeSun 

Wysłany: 2012-01-25, 13:33   

Byłem skazany na trudne sprawy podczas wakacji u babci.
Film biograficzny o mnie (xD) będzie się nazywał "Skazany na Trudne Sprawy".
Fakt. Gra aktorska rodem z Holiłud. Te dreszcze które spowodowane są bólem czoła po megahiperulatratrashingsupermakrototalpowerfacepalmie.

Odpowiedz do tematu