Chusteczki higieniczne. Nigdy nie wiadomo, kiedy mogą się przydać. Tzn. wiadomo, jeśli ma się nieżyt nosa. I telefon też dość często, choć nie zawsze, więc telefonu tu nie zaliczam.
oj, serio mam wyliczać cały ten syf, który zawsze mam w kieszeni? komórkę, agrafki, drobniaki, papierki wszelakiego rodzaju, klucze. resztę czasem uda mi się zostawić na stoliku, to nie wymieniam. : D
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
W kieszeniach spodni zawsze mam portfel, komórkę oraz kostki do gitary. A w pozostałych kieszeniach, to co w danym czasie potrzebuje: kluczę do domu, legitymację studencką, chusteczki higieniczne, skasowane bilety autobusowe. Więcej rzeczy nie pamiętam, ale jak sobie coś przypomnę to dodam.
poza portfelem, legitymacją, telefonem i długopisem który i tak pewnie nie pisze i resztą innych zbytecznych rzeczy, to dużo papierków po słodyczach... bardzo dużo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum